ActiviteitenRestaurant, Private dining
KeukenTapas/mezze & Spaans
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

4 mei 2013

We hebben met een groep van 20 collega's bij Rosa gegeten, dit bleek toch echt niet te doen voor het schaarse personeel. (3 serveersters voor een overvolle zaak) Heel lang moeten wachten op de gerechten, water en wijn stond zo op tafel, de glazen om het water uit te drinken lieten een half uur op zich wachten, na 4 x gevraagd te hebben kregen we ze dan toch.
Een aantal gerechten, mn de vis waren niet warm genoeg. Niets van gezegd omdat we dan nog langer moesten wachten als het weer teruggehaald zou worden.
Veel betaald en met nog geen overdreven gevulde maag het restaurant verlaten om er nooit meer terug te komen.
Jammer, had er eerder wel prima gegeten.

Gegeten op: 2 mei 2013.
Myrke
Myrke

28 april 2013

Laatst voor het eerst bij Senora Rosa gegeten. Per toeval kwamen we hier uit. Hoewel de buitenkant niet erg uitnodigend is, waren wij zeer aangenaam verrast over de prachtige loft-achtige ruimte waar je uiteindelijk op uitkomt. Er ging van alles mis in de bediening, maar de gastvrouw kwam keurig haar excuses aanbieden en legde uit dat al haar vaste medewerkers ziek waren die dag en dus wat noodgrepen moest uithalen. Door haar vriendelijkheid en gastvrijheid vonden we dit geen enkel probleem en konden we er wel om lachen. We kregen ook nog een gratis drankje aangeboden hiervoor. De tapas zijn echt authentiek spaans, en gemaakt van heerlijk verse producten. Hoewel het druk was nam de gastvrouw alle tijd voor ons en kan mooi vertellen over hoe bepaalde producten gemaakt worden. Ee echte aanrader is de Pata Negra, ham van het Iberco varken, heerlijk!! Voor ons met stip de beste tapas-bar van heel Eindhoven en omstreken!

Gegeten op: 19 januari 2013.
m_vandaal
m_vandaal
Fijnproever

15 april 2013

Wat een aangename verrassing tijdens een heerlijk weekend in Eindhoven! Ontzettend genoten van onder andere de voortreffelijke tataki van zalm en de fijne sfeer. Ook de goede vlotte bediening en de persoonlijke aandacht van Rosa zelf is een groot pluspunt. Kortom, grote complimenten! Wij zullen vaak een excuus verzinnen om weer even langs Eindhoven te rijden om daar een vorkje mee te prikken bij Rosa. Bedankt voor de fantastische avond, liefs uit Amsterdam

Gegeten op: 12 april 2013.
Wendy1981
Wendy1981

8 april 2013

op aanraden van vrienden zijn we hier met zn vieren gaan eten.
bij binnenkomst waren we verrast door de gezellige sfeer en de heerlijke geuren. het feit dat de mensen om ons heen duidelijk zaten te genieten, schepte hoge verwachtingen. na een warm welkom en het proeven van een heerlijke spaanse huiswijn werden al gauw stuk voor stuk heerlijke gerechten geserveerd, er werd op een mooie manier met smaken en kwaliteits producten gespeeld.
na vele spaanse restaurants te zijn afgeweest, eindelijk een goede authentieke gevonden

Gegeten op: 6 april 2013.
Hvdgeest
Hvdgeest

3 april 2013

OMG, the magical Senora Rosa. You can only LOVE this place. Such authentic food, the quality of ingredients, the high standards of cooking, words cannot describe. This restaurant is a little gateway to
Spanish food. No need to take long flights, lots of trains and buses to Spain, no, just go closer, to Eindhoven for a lovely dinner. At the beginning the service was slow, but it slowly got faster and faster and it is definitely a nice atmosphere.

Only thing I don't like is to go there when there is a football match because the attention is shifted from the food to sport and that just spoils the whole atmosphere and fills up the place with noisy people.

Gegeten op: 23 maart 2013.

Alle 45 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Senora Rosa

Schrijf hieronder je recensie over Senora Rosa. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag17:00 - 22:30
Diner17:00 - 22:30