Echt een aanrader! Kwalitatief goede tapas die uitzonder verzorgd worden gepresenteerd. Gevoel voor smaak en combinatie. Steekt voor mij echt met kop en schouders boven de andere trapas restaurants in 040 uit.
In de drie jaar dat ik hier in Nederland woon, heb ik nog geen restaurant gevonden als dit. Ik kom uit Barcelona en het voelde als thuiskomen. Echter, kom je uit een andere Spaanse regio, dan zul je hetzelfde gevoel hebben. Dit is een restaurant met de Andalusische vrolijkheid, de Baskische sympathie, de geweldige Catalaanse smaak en meer. Dus, Nederlanders; Señora Rosa biedt u de gelegenheid om het èchte Spanje te leren kennen en Spanjaarden; voor ons is het echt even thuiskomen.
Afgelopen donderdag heerlijk gegeten met mijn vriend! De kaart vonden wij erg verassend, niks standaards. Wij hebben echt de lekkerste combinaties geproefd deze avond. De sfeer is super en de bediening goed.
De nagerechten zijn echt super lekker! Die hadden wij wel meer op gekund.
Een Restaurant met een moderne loft-achtige interieur, met hier en daar een paar mooie Spaanse accenten, verschillende tafels en stoelen voor ieder wils en een bar met comfortabele barkrukken.
Echte Spaanse recepten (ik kom uit Spanje en daarom weet ik het), die niet alleen lekker zijn maar ook echt vers en die geserveerd zijn op een kunstzinnige en prachtige manier.
De bediening is zeer aardig maar soms duurt veel te lang om een extra drankje te bestellen en dat vind ik heel jammer, (misschien een punt voor verbetering).
Ik hoop dat de kwaliteit en de goede prijs die deze Restaurant bied, ook in de toekomst kan blijven bestaan, want tegenwoordig is het heel moeilijk om een restaurant te vinden waar lekkere, verse en kwalitatieve gerechten geserveerd worden voor een prima prijs. OLE !! voor Señora Rosa