1 2 3 4 5 ouder »

Debbie35 Debbie35 10 februari 2012

Vreemde geur vanaf het toilet, en lang moeten wachten op ons eten, personeel keek niet bepaald vrolijk, en toen ik om een schonere vork vroeg, werd ik uitgelachen! niet voor herhaling vatbaar.

Ilidrial Ilidrial 9 februari 2012

Niet klantvriendelijk behandeld, het rook er nogal vreemd, en het eten was absoluut niet wat je verwacht van die prijs. Nooit meer!

hcs hcs 28 juli 2011

Afgelopen zondag hier geweest, hadden echt zin in een leuk middagje uit. Het begon aardig stroef, de dame in de bediening had er absoluut geen zin in en was ook niet erg klant vriendelijk, zo mochten wij niet boven zitten (ondanks dat we aangaven dat het erg naar chloor rook) omdat ze graag de mensen wilden 'verspreiden' en er blijkbaar te veel mensen boven zaten (??!!!). Uiteindelijk toch naar boven gegaan waar een jongeman het overnam, en ons toch nog met een glimlach naar buiten kon laten gaan! Eten is prima, jammer van die dame in de bediening.

Matt Matt 3 januari 2011

Een heerlijk café, waar je lekker kunt zitten, drinken, kletsen en van het uitzicht op de gracht genieten. Lekkere broodjes en vriendelijke en efficiente bediening. Een grote teleurstelling was wel dat er op de eerste verdieping vanaf een uur of 17.00 een stevige sigarettenrook kwam binnendrijven. Waarschijnlijk vanuit de keuken, want beneden in het café zagen we niemand roken. Ik zou me dus wel twee keer bedenken voordat ik hier terug zou komen.

Joop&Iris Joop&Iris 18 juli 2010

Stacey's Pennywell in de Utrechtsestraat heeft merkbaar te lijden onder de vertraagde oplevering van de brug over de Herengracht, nu al een jaar over tijd. Op vrijdagavond zijn drie tafels bezet. Treurig en onverdiend. Alleen al de inrichting van Stacey's is een bezoek waard. Maar door de werkzaamheden valt het restaurant niet op. Stacey's moet het nu hebben van de klanten die het al kennen, die voor de keuken komen, de sfeer of de ongelooflijk leuke bediening... maar komen ze daar ook voor? Kennelijk niet en dat verbaast ons niet echt. De bediening is vriendelijk maar volstrekt ongeïnspireerd... alsof het niet erop of eronder is voor eigenaresse Stacey. Het eten is niet slecht maar ook niet bijzonder; wel behoorlijk aan de prijs. Hier moet duidelijk iets gebeuren, wil Stacey de renovatie van de Utrechtsestraat overleven.

maris006 maris006 20 juni 2010

Prima geluncht. De broodjes zijn niet al te groot, met een goede hoeveelheid beleg. Het is er een gezellige drukte, maar de snelheid van de vriendelijke bediening was prima. Enig minpuntje is de chloor lucht die af en toe te ruiken was. Maar wij komen zeker terug.

Proever84208 Proever84208 16 november 2008

Heerlijk eten. Leuk interieur. ECHTER porties zijn klein. Verhouding prijs-kwaliteit klopt niet. ZEER slechte bediening!!!!!!! Ik zal hier nooit een tweede keer gaan eten

Proever35256 Proever35256 3 april 2008

toevallig binnengelopen en positief verrast! Lekker eten, prima wijnen (mn de rioja) en faire prijs. In tegenstelling tot eerdere recensenten waren wij wat minder onder de indruk van de bediening, deze was niet erg pro-actief...maar overall een leuk tentje!

Proever73141 Proever73141 23 maart 2008

Erg lekker geluncht, prijs/kwaliteit verhouding uitstekend, goede bediening, vriendelijk, minpunt is de toiletgeur die in het pand hangt

MartijnJWT MartijnJWT 11 november 2007

Heerlijke broodjes en een ontzettend vriendelijke bediening die heel erg attent was.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Stacey's Pennywell