7.7
8.5

KeukenBbq, Grill, Bistro & Internationaal
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Proever1963 Proever1963 16 april 2012

Aardige (lunch)gerechten, petit bouillabaisse smaakt goed. We zijn hier nu 3 x geweest en elke keer moesten we wel heel erg lang wachten voordat de bestelling doorkwam. En de tent zat echt niet zo vol. De laatste keer werden we gewoon vergeten en toen het uiteindelijk kwam, was onze broodkeuze ook nog eens verkeerd. Tja, ze willen hotspot zijn, maar dat is het (nog) lang niet.

jaccozoveel jaccozoveel 8 april 2012

Manzo is een nieuwe tent die een aanwinst voor Zaandam genoemd mag worden. Waar de Dam vol staat met matige tenten die allemaal op elkaar lijken, probeert Manzo iets anders te doen. Ik waande me terug in de jaren 70, met "echte" bistro gerechten op het menu. Slakken, kikkerbilletjes, uiensoep, dat soort zaken. Houten borden, loungebanken, lekkere muziek en zeer attent personeel maakte dat ik een verrassend leuke avond had. Ja het is retro, ja het is hip. Maar als de kwaliteit op dit niveau blijft heeft Zaandam eindelijk een plek waar ik graag ga eten (in plaats van af te reizen naar Amsterdam).

Nikita82 Nikita82 4 maart 2012

Gister bij Manzo's gegeten, prachtige tent! wat ons een beetje tegen viel was dat het hoofdgerecht binnen 10 min al op tafel stond, en dat we maar 1 keer de mogelijkheid kregen een wijntje te bestellen. ondanks wij onze twijfels hadden betreft de snelheid waarop het eten bereid was (even snel opgewarmd?) smaakte het wel goed!

natasp natasp 24 januari 2012

Erg mooie zaak met lekkere wijn. Een nadeel is wel dat de bestelling wordt opgenomen door persoon 1 en langsgebracht wordt door persoon 2. Wil je iets extra's, kun je dat niet bij persoon 2 vragen maar moet daar weer iemand anders voor langskomen. Niet erg servicegericht in mijn ogen. Een gastvrouw hoort alles zelf te doen bij "haar" tafels.

Het eten is overigens wel erg goed en er hangt een gezellige sfeer. Het is alleen wel erg aan de prijs.....

Samengevat is dit een aanwinst voor Zaandam waar we hopelijk nog lang van mogen genieten.

lesterN lesterN 23 januari 2012

Prachtige nieuwe zaak in Zaandam, interieur en decor zijn zeker het bezoek de moeite waard. Echter vanaf daar gaat het wel een beetje berg af waarts. Het eten is erg over "priced" en je moet ook overal extra voor betalen, want je besteld alles los. De surf & turf die ik bestelde samen met wat groenten was oké. De king prawn's waren waterig en smaakloos terwijl ze van de grill kwamen. Het stuk tournedos was wel erg smakelijk! Al met al is het een leuke aanwinst voor Zaandam om een borrel te doen (Goede sfeer, leuk vlot personeel), maar als ik uit eten ga zal ik mijn zaken elders brengen.

Geef zelf je mening over Manzo's Bar Bistro

LunchDiner