Sushi Qube is een goede formule met lekkere gerechten. Wij hebben er sinds de opening al meerdere keren met veel genoegen gegeten. Onze laatste ervaring pakte wonderwel wat bijzonder uit. Waar wij normaal een karafje water kregen bij onze fles wijn moesten wij nu een fles bronwater bestellen. Dit misschien nog tot daar aan toe, maar om daar vervolgens € 8,50 voor te vragen smaakte naar ons idee wel wat zuur. Bij navraag bleek dat het restaurant in het verleden wel eens een negatieve ervaring heeft gehad met karafjes water. Het lijkt ons geen goed idee dat welwillende gasten hieronder moeten lijden. Breng de gastvrijheid terug en je hebt een dijk van een zaak!
Voor het eerst dit restaurant uitgeprobeerd. Leuke hippe inrichting, attente obers. Menukaart biedt veel keuze. Ik heb al vele japanse All-you-can eat restaurants bezocht, maar dit restaurant heeft nog wat bijzondere gerechtjes die ik nog niet ben tegengekomen bij anderen (mosselen, zeevruchten in schelp, grote garnalen). Sushi was OK, maar vooral de ossenhaas beef rolls waren heerlijk. Het was een geslaagde avond.
Zeer goed Japans restaurant, heerlijke sushi maar ook heerlijke warme gerechten. Goede bediening, en goede prijs-kwaliteit verhouding. Een paar keer geweest en ga zeker terug. Een van de beste Japanse restaurants in de stad Utrecht
menig all you can eat sushi aangedaan, de sushiqube aan de oude gracht, deze spant de kroon, goede balans van nori en rijst/rijstazijn. De maki's zijn onversmaadbaar en ook voor de vegetarier is er lekker te eten. Het interieur is mooi, geen 'op rot' idee, en de bediening is vriendelijk, snel en correct.