Wat een aanwinst voor Nijmegen! Geweldige locatie en mooi interieur. Het principe van kleine gerechtjes werkt goed, goede ingredienten en verrassende combinaties. Zelfs op dinsdag was het gezellig druk. Keep up the good work!
Heerlijk gegeten van voorgerecht tot nagerecht alles was even lekker en voor een redelijke prijs, vriendelijk personeel en een ongedwongen sfeer. Echt de moeite waard.
Een aanwinst voor NIjmegen.
Mooi sfeervol restaurant. Op prachtige plek in Nijmegen. Gerechten waren heerlijk. Zeer originele manier van serveren. Veel te kiezen. Mogelijkheid om heerlijk te chillen in grote lounge banken, met bijzonder uitzicht. leuk vlot personeel. Neem ook eens een kijkje in het toilet. Komen zeker terug. Prijs kwaliteit verhouding is prima
Mooi en vooral uitnodigend ingericht. Bar bij binnenkomst voor drankje, lounge achterin om eerst te relaxen alvorens aan tafel te gaan. Boven het restaurant gedeelte, stijlvol en gezellig. Bediening was top, eten bereid met mooie en eerlijke producten en het concept om een wat kleine gerechten te delen met je gezelschap vond ik erg leuk.