| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Marieke_M 3 februari 2012 | |
vorige week thee gedronken met mijn dochter. Lekker een cake erbij, dachten wij.
fijnproevers070 18 januari 2012 | |
Op woensdagmiddag even een taartje eten bij Swags...vergeet het maar! We kwamen met de kinderwagen binnen en kregen van de bediening/kok lacherig te horen dat er bij Swags geen plaats is voor kinderwagens. We dachten eerst dat hij een geintje maakte; er was namelijk slechts één tafeltje bezet. Oh nee, er waren er twee bezet... de bediening/kok zat ook aan een tafeltje. Jammer dat er zo'n beroerde tent op zo'n mooie plek is gekomen. |
Proever67072 10 januari 2012 | |
Afgelopen zondag gegeten bij Swags. Eens maar nooit meer. De brownings smaken kruidig, alsof ze bij het plaatselijke Pakistaanse restaurant gebakken zijn. De salade kwam direct uit de groentelade van de koelkast die midden in de zaak staat. Een greep in de lade waar de salade schijnbaar los in ligt, dan op je bord. Dan de prijzen. De kok bepaalt schijnbaar wat de prijzen zijn als de serveerster erom vraagt. Zo was een salade ineens €8 ipv 6,95 zoals op de kaart staat. En dan durven ze ook nog direct om fooi te vragen, van mij hebben ze niks gekregen. Alles wat gebruikt wordt voor de gerechten is van de euroshopper, dat weet je omdat je zo in de koelkast kijkt. Taart is extreem duur. Het zaakje ziet en leuk uit en zit op een mooie plek maar ik raad niemand aan om hier te eten. |
Geef zelf je mening over Swags