Zeer leuke vrijdag avond gehad in dit mooie restaurant! Erg lekker eten. Iedereen aan tafel had wat anders en het was allemaal zalig. De bediening vlot en vriendelijk en toen mijn zoontje de keuken in wou ben ik ook meegegaan: ontzettend schoon! Aan te raden!
zo maar even met grotere groep binnen vallen en een leuke avond hebben!
Lekkere voorgerechtjes (verzamelsetje koud & warm) en een ieder zijn eigen keus van hoofdgerecht.
Ieder tevreden, lekkere smaak, goede hoeveelheid en ook nog goed warm uitgeserveerd.
Het was zeer druk dus wel wat wachten op het hoofdgerecht, maar tijd was zeker acceptabel.
Bediening vriendelijk maar wat onduidelijk wie wat mag doen.
Uiteraard weer een goocheltruck aan tafel van de baas :)
LL,
De Griekse crisis,
We hadden weer eens zin in Grieks eten. De Griekse keuken biedt voor vegetariërs veel mogelijkheden. Op het menu bij Olympos staan 3 vegetarische gerechten op de kaart. We bestelden met z'n tweeën 3 voorgerechten. Deze waren redelijk. Ik nam als hoofdgerecht de schotel Diafora, deze werd aanbevollen door een van de medewerkers. Ik moest 70 minuten wachten op mijn hoofdgerecht, mijn partner 80 minuten op haar gerecht. Ik ben maar begonnen want niet alles was meer warm. Het was een allegaartje en is het best te typeren als ongeïnspireerd.
Ik kreeg het idee dat alles zo goedkoop mogelijk moet. Geen feta in de Griekse salade. Bij de combinatieschotel als voorgerecht de goedkoopste gerechtjes. Als hoofdgerecht een combinatie van aardappelen, bonen en rijst, alles vrij smakeloos en deels al bijna koud. Toen we aangaven het niet echt lekker te vinden zei de ober geen sorry maar ging met ons in discussie! Hier geen we nooit meer naar toe.