| Activiteiten | Sandwichshop, Afhalen, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Top gegeten. Het decor, o.a. schilderijen van Brood, is mooi. De locatie mooi en de bediening is vriendelijk en men weet waar men het over heeft. Het eten was een, van tevoren vastgesteld, menu. Het enige minpuntje was de hoeveelheid. Na een dag werken heb je hier niet genoeg aan een 4-gangen menu. Maar de kwaliteit was top. Vooral het hoofdgerecht, kalfsmedailons, was prima. De toet, o.a. gemberijs, was uitmuntend. Het wijnarrangement was zeer goed afgestemd op de gerechten. We gingen blij weer huiswaarts.
Gegeten op: 16 april 2013.Wij hebben hier met 9 personen gegeten, het eten was goed maar de service echt heel slecht. We moesten bijna smeken om een drankje. Werd bijna niet om gevraagd en onze tafel stond vol met lege glazen.
Gegeten op: 3 januari 2013.Prima avond gehad we hebben er met 5 vrienden gegeten ik had op aanbeveling van de bediening vis van de dag lekker op smaak . Bediening was attent en vriendelijk we hebben een leuke avond gehad
Gegeten op: 2 januari 2013.
Op zich lekker gegeten. Enorme porties, oorkonde friet erbij geserveerd maar dat had voor ons niet gehoeven.
Ik begrijp echter niet waarom de service niet beter kan zijn. Jassen zelf weghangen, drankjes vergeten, foutieve informatie over een gerecht, bestelling aangenomen maar betreffende niet aanwezig, jassen weer zelf pakken. Wel uitzwaaien bij de deur maar deze niet even openhouden. Het zou net de finishing touch kunnenzijn...
Maandag 3 december hier gegeten met een groep van 12 personen. Zeer netjes interieur, personeel erg attent en niet te vergeten het eten, erg lekker. Angus als hoofdgerecht genomen, uitstekend! Mooie open keuken. Het lijkt alsof het restaurant in tweeën is gesplits door de keuken. Er hangen schilderijen van Herman Brood, erg leuk. Let wel, betaald parkeren en voor max. 2 uurtjes en dan weer bijvullen. Anders via garage. Aanrader dit restaurant!
Gegeten op: 3 december 2012.Schrijf zelf een recensie over Babylon
Schrijf hieronder je recensie over Babylon. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 10:00 - 22:00 |