KeukenBbq, Grill & Internationaal

SE-IT SE-IT 30 april 2012

We hadden dit restaurant uitgekozen op basis van nieuwsgierigheid naar de keuken (want we hadden nog nooit eerder arabisch gegeten) en hun mooie website, met foto's van de inrichting en de menukaart met uitleg (jammer alleen dat niet alle gerechten bijgevoegde foto's hebben).
Gelukkig maar, want bij aankomst hadden we toch onze twijfels, aangezien de gevel niet bepaald uitnodigend is. Eenmaal binnen wisten echter we dat we een goede keuze gemaakt hadden; moderne strakke inrichting, maar toch erg sfeervol, met het restaurantgedeelte voorin en een relaxte loungeruimte achterin. De bediening was erg vriendelijk en gaf ongevraagd, maar zeer welkome uitleg en advies over de verschillende gerechten. Wij hebben met z'n 2en een kleine selectie van mazza's (Mazza Eufraat) uitgeprobeerd en dit was heel erg lekker. Helaas zaten we hierna al vol en hebben we het hoofdgerecht aan ons voorbij laten gaan. Het nagerecht kon er nog net bij en ook dat was zeer lekker. Ons advies is met een groep van minimaal 4 te gaan te gaan en dan een selectie van zowel voor- als hoofdgerechten uit te proberen, want ook die laatsten zagen er zeer appetijtelijk uit.
Het enige minpuntje was bij de afrekening, toen we met credit card wilden betalen, maar zij dit niet konden accepteren, omdat hun apparatuur nog niet werkte. Gelukkig hadden we contant geld bij ons, omdat we ook niet konden pinnen met onze buitenlandse pinpas. Hopelijk wordt dit probleem snel opgelost. 't Is in elk geval een restaurant om aan te raden!

annisha annisha 9 april 2012

De 2e keer voor ons hier . We hebben hier 1e paasdag gegeten en hadden voor het paasmenu gekozen. Het was overheerlijk , vanaf de soep , salade , koude mezzes , warme mezzes , de ossenhaas , de zalm en de baklava met ijs toe . Alles vers gemaakt . Super vriendelijk en betrokken personeel . De kok verdient 4 sterren !!! Na het eten kan je eventueel nog nagenieten ( achterin de lounge ) van een verse muntthee en waterpijp. Wij durven dit restaurant nog steeds zonder twijfel aan iedereen aan te bevelen !

Helene7 Helene7 7 april 2012

Vanavond bij Arabesque gegeten, super leuke restaurant, leuke orientaalse sfeer, heerlijk en vers gerechten, vriendelijk bediening en lekker in de lounge hoek met een vers kopje munt thee en waterpijp na afloop. Echt geweldig..

Agnese Agnese 23 maart 2012

Gisteren met een vriendin hier gegeten. Super lekker. Verse gerechten, super goede smaken, vriendelijk bediening, vriendelijk kok. Gezillige sfeer. Je kan lekker in de lounge gedeelte lekker lui genieten voor het heten of na het eten met een waterpiijp.

Wat een super leuk tentje. Zeker kom ik terug end ik ga deze restauranje aan iedereen aanraden

Philip3 Philip3 23 maart 2012

Heerlijke avond gehad met goed en vers eten, waarin de smaak van het midden oosten goed in naar voren kwam! Mooi opgemaakte schalen, gastvrije bediening in een mooi restaurant in Hoofddorp centrum, een aanwinst!

Geef zelf je mening over Arabesque

MaandagGesloten
Dinsdagvan 16:00 tot 22:30