| Activiteiten | Restaurant | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Sinds een jaar in Delft, maar we waren er nog niet geweest. Blij dat we dat nu gedaan hebben. Heerlijk gegeten met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Het dagmenu van 25 euro voor drie gangen genomen en daar kregen we geen spijt van. Heerlijke salade vooraf met currykip en avocado crème, met een subtiele dressing. Daarna een stoofpotje met allerlei schelpdieren en andere vissoorten. In 1 woord verrukkelijk, heel goed op smaak. Het dessert was volgens mijn man ook heerlijk, heb ik niet genomen. Komen hier zeker terug. Later in de avond is er regelmatig jazz muziek, dus ook voor die liefhebbers een aanrader.
Gegeten op: 15 maart 2013.
Met Amerikaanse gasten hier afgelopen week gegeten. Een restaurant die gelegen ligt in het historisch centrum van Delft en gevestigd is in een prachtig pand aan de "Oude Delft". Het entourage is mooi en de bediening vriendelijk.
Eten is mediterraan en was prima. Heerlijke malse ossenhaas met gorgonzola en een pure van paddestoelen. Ook de risotto met zeebaars viel goed in de smaak bij mijn tafelgenoten. Al met al een restaurant wat zeker aan te raden valt en zeker wanneer er live jazz wordt gespeeld.
Na de goede recensies op iens hier gereserveerd.
Het viel een beetje tegen.Met opmerkingen werd niets gedaan.
(beetje verbrand,stukje plastic in eten).Eten was redelijk,gaarheid vlees goed.al met al voor ons geen aanrader.
Op Tweede Kerstdag hier het Kerstmenu genomen, met 3 personen. Prima! Vooraf eendsalade, als hoofdgerecht malse ossehaas. Vergezeld door goede, verschillende, wijnen. Live jazz-muziek; we zaten achterin de zaak, dus voldoende op afstand om nog te kunnen praten met elkaar. Attente bediening. Duurder dan vorig jaar met kerst, maar kwalitatief ook beter.
Gegeten op: 26 december 2012.
Vrijdag 14 december heerlijk gegeten in het zeer sfeervolle Miles.
Wij hebben het gerecht Ella’s Favorite gekozen.
Volgens traditioneel Italiaans recept gegrilde ossenhaas met gorgonzola uit de oven, geserveerd met een kastanje-aardappelpurree. De ossehaas werd op een bedje van puree geserveerd. De smaak was heerlijk en heel fijn.
Dit gecombineerd met de prachtige live jazz muziek en de voortreffelijke bediening en gezellige mensen een zeer geslaagde avond en voor herhaling vatbaar.
Schrijf zelf een recensie over Miles Food & Drinks
Schrijf hieronder je recensie over Miles Food & Drinks. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag en Woensdag | 17:00 - 21:30 |