| Keuken | Thais |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
TheTallMan 27 april 2012 | |
Dit restaurant straalt Thailand uit!
searchmachine 19 maart 2012 | |
als je van lekker heet en thais eten houd een aanrader ik ga hier zeker terug komen leuk ook dat de kok zelf komt vragen of het naar wens was |
wentel 14 maart 2012 | |
Goed Thais restaurant met net wat meer gevarieerd aanbod dan ik van Thaise restaurants gewend ben. Na keuze van de kaart is e.e.a. zonder probleem nog naar wens aan te passen, zoals het toevoegen of weglaten van een ingredient. Heerlijke eieren in tamarindesaus, goede miegerechten en pittige kip met basilicum. Het nagerecht, verse mango op warme, licht gezouten kleefrijst was buitengewoon. Op het eerste gezicht een rare combinatie, maar uiteindelijk erg lekker! Naar aanleiding van de goede reactie van mijn vriendin en mijzelf gaan we binnenkort met een groter gezelschap opnieuw naar Suwannaphom. |
fredjdejong 11 maart 2012 | |
Weer eens terug geweest met zijn 4én en het was weer top.
fredjdejong 6 januari 2012 | |
Eindelijk weer een ECHTE Thai in Rotterdam. De Thaise eigenaresse kookt zelf en dat kun je proeven. Puur Thais en geen concessies . Heet is heet.
Geef zelf je mening over Suwannaphom