| Keuken | Frans & Europees |
| Openingstijden | Dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. De keuken is open tot 22:00 uur Meld dit restaurant als niet meer open » |
pieterjan10 8 april 2012 | |
Gisteren met vrienden gegeten. Het was niet echt druk maar wel gezellig en een attente bediening stond de hele avond garant voor dat je je echt op je gemal en gast vond.
Bienn 30 maart 2012 | |
Wellicht zijn het nog opstartproblemen, maar wij waren teleurgesteld, doorgekookte groente etc. Hiervoor ga ik niet uit eten. |
WillemT 4 maart 2012 | |
Leuke Bistro, kaart groot genoeg( hoop wel dat de kaart regematig gewisselt word), jammer dat je de groenten,salade en frites apart moet bestellen en dan ook nog maar keuze hebt tussen brocolli, brocolli en brocolli, bediening netjes, maar weinig kennis van de producten. Er was ook keuze tussen 200 of 300 gram vlees van de houtskoolgrill, ik bestelde 300 gram entrecote maar kreeg de 200 gram en het kwam niet van de houtskoolgrill, net mis geschoten, jammer, ik had me er meer van voorgesteld, |
Michiel030 27 februari 2012 | |
Retro-bistro: garnalencoctail, uiensoep, (goed bereid) rundvlees met keuze uit peper-, stroganoff- of champignonsaus. Groenten apart te bestellen waarbij slechts keuze uit sla of gekookte broccoli/bloemkool met kaassaus. Wat ons betreft niet verrassend en niet erg gezond. Het personeel is attent maar schiet te kort aan productkennis. Hierbij wel complimenten aan de kok die uit zichzelf kwam toelichten waarom onze keuze niet voorradig was. De inrichting in landelijk chic is zeer verzorgd met als enige dissonant dat de stoelen te laag zijn. We zien het potentieel maar er is duidelijk nog veel werk aan de winkel! |
aficionado 25 februari 2012 | |
Goede nieuwe bistro van zijn grote broer het Wapen van Rijsenburg!
Geef zelf je mening over Klein Rijsenburg