KeukenFrans & Europees
OpeningstijdenDinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. De keuken is open tot 22:00 uur

pieterjan10 pieterjan10 8 april 2012

Gisteren met vrienden gegeten. Het was niet echt druk maar wel gezellig en een attente bediening stond de hele avond garant voor dat je je echt op je gemal en gast vond.
De kaart is traditioneel voor een bistro maar daar is niets mis mee.
Als voorgerecht hadden wij voor de salade met geitenkaas, de slakken en de gevulde champigons gekozen. Slakke en champigons waren goed warm en op smaak de salade was lekker jammer dat de geitenkaas niet iets warmer was. Had iets langer onder de gril gekund waardoor de smaak nog beter wordt. Verder was hij rijkelijk gevuld met spekjes en walnoten.
De hoofdgerechten waren de zalm die goed op smaak was en bijna helemaal goed gefileerd op een enkel graadje na. Daarnaast de ribey van 200 gram er is ook een ribey van 300 gram.
Deze hadden we medium laten bereiden en over het algemeen was deze ook mooi medium. Aan de dunne zijden was hij echter aan de rode kant maar het blijft lastig voor een kok om medium te bakken bij een niet helemaal gelijke dikte.
Tenslotte was er een vegetarisch hoofdgerecht van gevulde aubergine. Deze was erg smakelijk en met een heerlijke vulling.
De zalm en de ribeys werden met een gepofte aardappel geserveerd. Als bijgerechten hadden we goed doorbakken grote frites, witlof en een salade.
Witlof was gewoon van smaak niets mis mee en de salade had iets verrassender gemogen.
Tenslotte lekker french coffee met paaseitjes en koekjes.
Alles begeleid door een prima huiswijn (Cabernet Sauvignon). Er stond een fles water op tafel maar we konden gewoon ook kannen met water en ijs krijgen!
Alles bij elkaar een geslaagde avond voor een bistro.

Bienn Bienn 30 maart 2012

Wellicht zijn het nog opstartproblemen, maar wij waren teleurgesteld, doorgekookte groente etc. Hiervoor ga ik niet uit eten.

WillemT WillemT 4 maart 2012

Leuke Bistro, kaart groot genoeg( hoop wel dat de kaart regematig gewisselt word), jammer dat je de groenten,salade en frites apart moet bestellen en dan ook nog maar keuze hebt tussen brocolli, brocolli en brocolli, bediening netjes, maar weinig kennis van de producten. Er was ook keuze tussen 200 of 300 gram vlees van de houtskoolgrill, ik bestelde 300 gram entrecote maar kreeg de 200 gram en het kwam niet van de houtskoolgrill, net mis geschoten, jammer, ik had me er meer van voorgesteld,

Michiel030 Michiel030 27 februari 2012

Retro-bistro: garnalencoctail, uiensoep, (goed bereid) rundvlees met keuze uit peper-, stroganoff- of champignonsaus. Groenten apart te bestellen waarbij slechts keuze uit sla of gekookte broccoli/bloemkool met kaassaus. Wat ons betreft niet verrassend en niet erg gezond. Het personeel is attent maar schiet te kort aan productkennis. Hierbij wel complimenten aan de kok die uit zichzelf kwam toelichten waarom onze keuze niet voorradig was. De inrichting in landelijk chic is zeer verzorgd met als enige dissonant dat de stoelen te laag zijn. We zien het potentieel maar er is duidelijk nog veel werk aan de winkel!

aficionado aficionado 25 februari 2012

Goede nieuwe bistro van zijn grote broer het Wapen van Rijsenburg!

Simpel maar lekker eten voor een lage prijs, leuke wijnen en goede service zoals je die van Het Wapen mag verwachten!

Nu de puntjes op de i zetten en dan is er weer een mooi restaurant bij in Driebergen!

Geef zelf je mening over Klein Rijsenburg