6.6

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
L'Invité Le Restaurant over zichzelf

elke maand een nieuwe Chef, elke maand een nieuwe Maître, elke maand weer een verrassing bij L'invité.

KeukenFrans, Internationaal & Japans
Lunch
Diner

Proever80388 Proever80388 26 mei 2012

Deze maand was er een geweldige kok, het eten was voortreffelijk maar daar houdt het dan ook bij op. De bediening snap er niet veel van, krijgt geen enkele ondersteuning van een maître, tenminste deze niet gezien. Wijn arrangement summier, uitleg over de wijn is er al helemaal niet. Bijna een uur gewacht op het hoofdgerecht ivm personeel tekort maar geen enkele hulp van de eigenaar die 10 keer achter mijn vriend langs de privé deur binnenglipt. Dit was 1 keer maar nooit meer, en dat kan toch niet de bedoeling zijn van het meedoen aan de Heerlijk10daagse van kwaliteit restaurants.

martinschoon martinschoon 20 mei 2012

Lunch menu middels vakantieveiling. Op vrijdag 18 mei 2012 omstreeks 12.15 uur binnengekomen. Wij werden vriendelijk welkom geheten. Nadat wij een tafeltje mochten uitzoeken en daarna plaats hadden genomen aan de voorzijde van het restaurant met uitzicht op de gracht, een witte Chardonnay en een rode Cabernet Sauvignon besteld. Beiden erg lekker en herkende de wijn van Wijnimport J. Bart. (kwaliteit!) Het voorgerecht was even wennen, een vissoep met kleine garnaaltjes, zeekraal met een lekkere bite en grove mosterd. Deze mosterdzaadjes bleven wat aan de lepel hangen, maar smaakte erg goed en vers! Het hoofdgerecht was een licht gebakken eend met een druivensaus en een garnituur van groene asperges, koolraap en een grove aardappelpuree. Alles heerlijk op smaak en precies gegaard, zoals wij het lekker vinden! Het nagerecht was bijzonder te noemen, een broodkruim met rood fruit, yoghurtijs met een crunch van witte chocolade met een soort van caramelsausje. Voor ons was dit echt bijzonder lekker! De bediening was erg vriendelijk! Helaas moesten wij voor een karafje kraanwater €. 3,50 betalen. Maar goed, alles was verder zeer smaakvol, dus dat vergeten we maar. De toiletten waren schoon en fris! Echt een aanrader! martinschoon@hotmail.com

AnneterHark AnneterHark 7 april 2012

Wat een schattig pandje, mooie entourage, niet te groot. De gerechten vielen me echter tegen (vrij grote porties, terwijl we het vijf-gangen menu hadden, dan verwacht je toch dat daar de porties aan aangepast zijn). Verder kwam de bediening erg onervaren en onhandig over. Ze werkten niet goed samen en zorgden voor een ongemakkelijke sfeer.
Op zich wel een leuk concept, maar wat mij betreft niet goed uitgewerkt.

Bartpeirs Bartpeirs 21 maart 2012

Mooi pand, alleen een wat rommelige ingang, ook toilet gedeelte ziet er niet goed uit.
Gezellige boel wel binnen, open keuken is leuk. Maar het is onwennig binnen komen.
Het was blijkbaar restaurantweek toen we op zondagavond binnen kwamen.
Dus er was maar 1 menu, niks van keuze in het menu... dat vond ik alvast wat minder.
Het eten op zich was lekker, maar niet echt verrrassend. De rijst in de Sushi-roll was niet correct bereid, wat ik op zich wel spijtig vond, zeker als je als chef dit als enige voorgerecht serveert. Dat moet beter kunnen. Het hoofdgerecht was simpel en goed, ook lekker, goed bereid. Het nagerecht echter was een kwak smakeloosheid. Zonde!
De wijn erbij was echter goed en correct geprijsd.

Prijs kwaliteit is er al bij al niet echt iets op aan te merken, alleen was de maaltijd niet iets wat je lang bij blijft. Geen topper. Maar zeker geen rip off.

Tacoguapo Tacoguapo 12 maart 2012

Gisteren een goed menu van de chef gegeten, niet alles perfect maar het eten mag er zijn al blijft het soms een beetje vaag wat de diepere filosofie achter bepaalde combinaties is, maar soms komen er ook pareltjes voorbij. Front-of-House daarentegen komt niet in de buurt van het niveau van de keukenbrigade. Kom op zeg: in dit segment verwacht je toch wel dat iemand weet hoe wijn te openen, te laten proeven , uit te schenken en BIJ te schenken; niets zo fout als gasten allemaal hun eigen glazen moeten bijvullen. Keuken Goed, FoH: Matig al met al Redelijk

Geef zelf je mening over L'Invité Le Restaurant

LunchDiner