KeukenInternationaal
Open
Lunch
Diner

16 mei 2013

Gisteren met 3 personen gegeten, werkelijk voortreffelijk. Chateau Briand van Noord Amerikaans Black Angus, perfect. Mijn vrouw had zeetong, ook voortreffelijk. Bovendien wat een ambiance. De beste bistro van Twente.

Gegeten op: 15 mei 2013.
rts
rts

10 april 2013

Restaurant is gevestigd in een groot koetshuis van een grote villa. Ruime tuin met terras.Vriendelijke ontvangst. Grote eetzaal met ca 70 plaatsen. Niet ongezellig. Vriendelijke bediening.
We aten daar met twee personen. We kozen voor het maandmenu van april. Zeer redelijke prijs: van €29,50 v00r €23,50. Liefst 6 gangen voorafgegaan door een amuse, warme broodjes. Amuse: parmaham met truffelolie: prima. Fricandeau met tonijnmayo en salade. Daarna soepje van gele tomaat met mascarpone. Vervolgens salade met gerookte forel vergezeld van salade met citroendressing. Hierna parelhoenfilet met risotto en champignonsaus. Als hoofdgerecht maishoen met aardappelpuree en madeirasaus. Als dessert hangop vanille en bosvruchten, citroenijs. Zeer toegankelijke huiswijn van Australische dominicwines cabernet sauvignon.
Als met al goed gegeten voor een zeer schappelijke prijs.

Gegeten op: 9 april 2013.
fawr48
fawr48
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

29 maart 2013

Gastvrije bediening, gezellig interieur en verzorgd, smaakvol. Het eten werd aantrekkelijk gepresenteerd en smaakte voortreffelijk. Een prima kennismaking en zal zeker een vervolg hebben. Goede actie dat het personeel ons bij vertrek attendeerde op een maandaanbieding: actieve houding: ze laten merken dat je welkom bent! Alleen jammer dat er in de serre gerookt wordt.

Gegeten op: 23 februari 2013.

24 februari 2013

Zaterdagavond met mijn dochter bij Bistro Het Koetshuis gegeten. In een woord geweldig ! We hadden het 6 gangen menu voor € 20.00 en de gerechten overtroffen mijn stoutse verwachtingen. Het zijn kleine portie's, maar bij elkaar ruimschoots voldoende, we hebben zelfs geen gebruik gemaakt v.d. saladebar, anders was het echt veel te veel.In tijden niet zo heerlijk gegeten, en zeker niet voor die prijs! Complimenten voor de keukenbrigade ! Gezellige piano muziek op de achtergrond, en voor het toetje en de koffie na, zijn we verhuisd naar de serre, een gezellige ruimte voor het naborrelen. Lidy

Gegeten op: 23 februari 2013.
Li-jo
Li-jo

28 januari 2013

met mijn vriendin gegeten, we kwamen eigenlijk voor het 6 gangendier voor €29,50 maar na het bekijken van de a la carte kaart toch maar besloten om hiervan te kezen. in 1 woord geweldig. heerlijke carpaccio en daarna gamba's koetshuis. gamba's waren lekker pittig en de pasta erbij super. mijn vriendin is vegetarisch en heeft de geitenkaas als voorgerecht gehad en daarna de pasta met bospaddenstoelen. commentaar van haar "eindelijk een bistro waar je vegetarisch ook lekker kunt eten". dat zegt genoeg.
mijn complimenten en tot snel

Gegeten op: 27 januari 2013.
menninga
menninga
Proever in spe

Alle 20 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Bistro Het Koetshuis

Schrijf hieronder je recensie over Bistro Het Koetshuis. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zaterdag12:00 - 22:00
Lunch11:30 - 15:00