| Keuken | Sushi |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
merlien 2 mei 2012 | |
gister voor de 2de keer gegeten bij Boss in Purmerend, De eerste keer vonden we het allemaal heel erg lang duren en de bediening was echt heel erg slecht, toen wij naar ruim een uur naar onze sushi vroegen, vertelde een heel erg slecht nederlands sprekende dame dat de rijst op was (in een sushi restaurant!!!!!!) intussen werden mondjes maat de overige gerechten wel gebracht.
1Martine 9 april 2012 | |
Afgelopen zaterdag in dit restaurant gegeten. Gerechten waren prima, de bediening vriendelijk en we hebben niet een keer lang op de gerechten moeten wachten ondanks dat het restaurant helemaal vol zat. Qua prijs/kwaliteit is dit restaurant prima in orde! |
kleptax 25 maart 2012 | |
Super!!!!
Bettina_m 26 februari 2012 | |
Gaan eigenlijk altijd naar Amsterdam voor sushi. Je kan merken dat het concept daar al wat langer leeft. Hier voelde nog alles onwenning, je invullijst die je pas terug krijgt als je alles hebt gehad. Veel tijd tussen alle gerechten en te weinig personeel, waardoor je af en toe met een tafel vol lege bakjes zat. Kwaliteit in vergelijking tot verschillende restaurants in Amsterdam en Rotterdam echt stukken minder. En zeg nou zelf, horen salami kaas-rolletjes en tomatensoep op een sushikaart? Miso stond er bijvoorbeeld weer niet op. Voortaan weer gewoon naar Amsterdam. |
gsc 15 februari 2012 | |
Waardeloos bediening en geen leiding van de eigenaar. Na meerdere keer gevraagd de eerste drankje duurde 30 minuten, de eerste gerechtje kwam pas na een uur, ook zonder wasabi. Dat was toen we vertrokken... en wij gaan hier nooit meer heen. Ik heb nog nooit in zo'n slecht restaurant geweest. |
Geef zelf je mening over Boss