Wij hebben pasgeleden bij City Spiesz gegeten. Voorafgaand aan ons bezoek viel het op dat de folie tegen het raam wat hoog is, zodat we van buiten niet goed konden zien of er al dan niet meer gasten zaten. Bij binnenkomst werd duidelijk dat wij de enige gasten waren. Onze jassen werden, wel wat onhandig ('kom maar met jullie jassen'), gevraagd en opgehangen. Er werd ons een lekker aperitief aangeboden. Vervolgens kwamen er wat nootjes op tafel, en brood in een broodmandje dat overduidelijk van Xenos afkomstig was (delftsblauw stofje). Dit deed wat onprofessioneel aan. De voorgerechten (quiche en uiensoep) waren lekker, maar niet bijzonder. De uiensoep deed wat karig aan en in de quiche zaten hele spruiten, die naar onze mening even gesneden hadden mogen geworden. De hoofdgerechten (spies Athene en spies Paris) waren niet bijzonder lekker en ook de groenten vielen tegen (koude groenten met een sausje). De bedrijfsleider kwam halverwege het etentje informeren ('is het lekker?'). De nagerechten (panna cotta en grand dessert) maakten wel wat goed, lekker!
Het interieur is mooi strak, maar de tv's aan de wand waren naar onze mening ongezellig. De bourgondische sfeer misten wij hier enorm, van lang tafelen was helaas ook geen sprake. Uiteindelijk moesten we (inclusief 4 drankjes) toch nog zo'n 70 euro afrekenen, prijs-kwaliteit vonden wij dus allesbehalve in orde. Wij zullen dit restaurant niet aanraden en hier niet terugkomen, jammer!
Afgelopen weekend met mijn vriendin hier gegeten.
De zaak zat van voor tot achter helemaal vol. Bij binnenkomst werden wij ontvangen door de bedrijfleider/eigenaar? Deze wees ons netjes naar tafel en gaf ons de menu kaart met tekst en uitleg, hierbij kregen we nog een lekker welkomsdrankje.
Toen hebben we een keuze gemaakt uit de uitgebreide menukaart ik de carpacio en lam, mijn vriendin vooraf de uiensoep en als hoofdgerecht de scampies.
We waren allebei super tevreden over de kwaliteit van het eten het was echt heerlijk.
Prijs kwaliteit dus helemaal goed.
De bediening was ook erg vriendelijk en vroeg of wij nog een lekker toetje wilden.
Toen we hier vroegen wat er allemaal was aan toetjes kregen we hier ook weer een prima uitleg.
Mijn vriendin nam de chocomousse en ik nam de koffie compleet, wederom erg lekker allemaal.
Al met al een hele leuke ervaring in een mooi nieuw trendy restaurant.
Hele nieuwe nette zaak, veel glasoppervlak en erg strak. Bediening wat onervaren. Heerlijk brood, prima salade Caprese, redelijke kipspies en goede koffie. Prijs-kwaliteit verhouding redelijk in orde.
Je wordt vriendelijk begroet bij binnenkomst. Alles ziet er strak en verzorgd uit. Als je eenmaal zit krijg je een lekker apperetiefje. Er is genoeg keus tussen de gerechten. Wij hadden carpaccio vooraf en als hoofdgerecht spies Athene, lamsspies met tzatiki saus. Wij hebben van beide gerechten gesmuld.
Centraal gelegen , gratis parkeermogelijkheid en niet te duur. Zeker een aanrader.