Helaas, laat de kwaliteit te wensen over. Ik zie een hoop uitstekende reacties, maar daar kan ik me niet in vinden. Enfin de inrichting is zeer mooi, het bedienend personeel doet zijn best.
Echter het gedrag van de chefkok heeft mij geïrriteerd en dit terwijl de klacht van een andere tafel kwam. Als iemand een klacht heeft, accepteer dit en probeer er van op te steken. Ga niet iemand schofferen.
Helaas is dit een niet opzich staande uitbarsting, zoals ik heb begrepen van meerdere bezoekers.
Ik kan dan ook helaas niet aanraden, ondanks de mooie verbouwing.
Al vijf keer op verschillende dagen en tijdstippen geweest!
Gezellige sfeer, schoon, verzorgd, aardige bediening, voortreffelijk eten en wat betreft de chef kan ik me in bovenstaande totaal niet vinden, hij is n.l. erg betrokken bij de klanten en staat open voor evt. suggesties!! Nogmaals een fantastische aanwinst voor Wassenaar!!
Het is een zeer mooi restaurant, echter bediening en kwaliteit laten veel te wensen over.
De Chef of eigenaar is meer met zich zelf bezig dan met de gasten!
Zaterdag j.l. salade gegeten, sla was zeer minimaal en niet in verhouding met prijs, klacht kenbaar gemaakt maar ik had het idee dat ik gewoon werd afgewimpeld.