| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
mandybb 15 mei 2012 | |
Echt een aanrader! Vorige week heb ik er gegeten. Het eten was er erg goed eten en het bedienend personeel was zeer vriendelijk. En als het nou eens mooi weer wordt kunnen genieten van hun prachtige terras! |
Robert1982 6 mei 2012 | |
Vrienden aan de Vecht, voorheen de 3 Vrienden, was voor mij altijd een favoriet in Maarssen. Echter sinds de overname kan ik er helaas niets positiefs meer over vertellen. Tot drie maal toe heb ik het geprobeerd, maar helaas. Het enige dat bij het laatste bezoek wel geregeld was was de wijnkaart en de voorraad van de wijnen. E.e.a. op een rijtje;
dirkjejansenman 1 mei 2012 | |
Verschrikkelijke ervaring met bevroren appeltaart. Ook was de muziek niet om aan te horen. En ze zouden ook wel eens iets aan het interieur mogen doen. De keuken zag er erg smerig en vunzig uit. De zaak was zeer stoffig en plakkerig. Drankje achterover gieten en wegwezen dus! |
james01 28 april 2012 | |
vorige week bij dit gezellige en leuke restaurant gegeten.. erg lekker eten en vriendelijk personeel. Ik kom eigelijk nooit in maarssen, dus was niet bekend bij dit restaurant.
wout5 26 april 2012 | |
Na al meerdere keren in dit leuke restaurantje gegeten te hebben blijven de heren mij verbazen. Wegens mijn werk verblijf ik in een B&B in Maarssen en ben daardoor genoodzaakt buiten de deur te eten. Alhoewel Maarssen meer leuke restaurantjes heeft blijf ik terugkomen naar de Vrienden aan de Vecht. Zelfs nadat ik de volledige kaart doorgewerkt heb vonden de heren het geen probleem om iets speciaals voor mij klaar te maken.
Geef zelf je mening over Vrienden aan de Vecht