KeukenJapans

Sabien Sabien 13 maart 2012

Voor het eerst hier geweest tijdens de lunch en we waren onder de indruk. Alles supervers en erg smaakvol. Normaal ben ik niet zo'n sushi-fan maar nu ben ik om! Ga zo door!!

koksmaatjes koksmaatjes 4 maart 2012

Eindelijk weer een japans restaurant in Gouda. De afgelopen twee maanden al 4 maal hier genoten van overheerlijke gerechten, zoals zalm, garnaal. beefrolletjes en supermalse ossenhaas om je vingers bij af te likken. De kok en de bediening zijn reuze vriendelijk en behulpzaam. Als ze vinden dat je teveel besteld (de porties zijn behoorlijk aan de maat) dan adviseren zij om één portie te delen. Waar vindt je dit nog. Het restauarant ziet er keurig en gezellig knus uit. De prijzen van de gerechten zijn heel schappelijk. Voor hetzelfde waren wij in een ander japans restaurant meer dan het dubbele kwijt en waren de porties ook nog veel minder. Kichi blijft voortaan ons japans restaurant. Blijf op deze weg doorgaan en er volgen nog veel meer bezoekjes van ons. Klasse. Tot snel weer.

Elles-S Elles-S 27 februari 2012

Keurig japans restaurant, heerlijk om in Gouda te hebben. Super vers en dat proef je! Sushi, Sashimi, Tempura maar ook heerlijk gegrilde spiesjes van boterzacht vlees. De opmaak van het eten ziet er ook mooi uit. De prijs is heel goed, een prijs om voor terug tekomen. De bediening is vriendelijk, keurig en beleefd. Echt een aanrader!

Buona Buona 17 februari 2012

Met mijn dochter genoten van een heerlijke lunch voor mijn verjaardag! Alles zag er prachtig uit en was super vers. De bediening was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Rustige uitleg over de gerechten, nadat ik daarom gevraagd had, en 'eetstokjesles'. Erg prettig.. en als kers op de taart kregen we een zalig dessert aangeboden met groene thee- en rode bonenijs, werkelijk overheerlijk en bijzonder! Gewoon gaan want de prijs is ook heel redelijk, wij gaan beslist snel weer!!

Jo_jo Jo_jo 28 januari 2012

Onlangs hier heerlijk gegeten (lunch) op aanraden van een vriendin. Fijn als je eens wat anders wil dan een broodje of een snack, derhalve een goede aanvulling op het aanbod van Gouda. Snelle, vriendelijke bediening en goede sushi. Goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Geef zelf je mening over Japans Restaurant Kichi