Al een aantal keren gegeten. Prima eten voor een goede prijs. Erg vriendelijke bediening. Het eten wordt vlot geserveerd. Alles bij elkaar een leuk restaurant.
Wat hebben we een heerlijke avond gehad bij Chez Alexander, gewoon lekker goed eten tegen een betaalbare prijs. Bij binnenkomst werd keurig de deur opengehouden en de jas aangenomen. Aan tafel werden we goed geinformeerd over de specials van de keuken en daardoor kwam het ook dat mijn vrouw en ik beide het asperge-menu hebben genomen. Heerlijk gegeten met ruime porties en fantastische wijnen. Wij komen hier zeker terug al was het al voor de asperges
Redelijk eten, kip sate was uitgedroogd met een flinke scheut pinda saus, friet was wat te lang gebakken, de service niet slecht maar vrij onpersoonlijk, ik had meer verwacht gezien de reacties op de iens!
We hebben met zes personen bij Chez Alexander gegeten, was wat het geweldig! Bij binnenkomst werd de deur opengehouden en de jassen aangenomen, erg netjes. Service was perfect en een goede timing tussen de gerechten. Het eten was van voortreffelijke kwaliteit, echt een hele avond genoten van het goede eten, de lekkere drankjes, perfecte service en n mooie inrichting. Absoluut een aanrader!!
Prima gegeten voor een prima prijs. Bij binnenkomst wordt je jas nog keurig in ontvangst genomen, dat mis ik maar al te vaak. Leuke menu kaart met voor elk wat wils.
Enige minpuntje was dat wij er alleen zaten, bij navraag werd verteld dat de zondag de moeilijkste avond is en dat het, gelukkig, in de week wel meer bezet is. Een leuke aanwinst voor de stad dus hoop ik dat de loop er in gaat komen. Aan de bediening en de kwaliteit van het eten kan het niet liggen.