ActiviteitenEetcafé, Lunchroom, Afhalen, Bezorgen, Catering, Juicebar, High tea
KeukenBiologisch, Vegetarisch, Engels, Internationaal & Wereldkeuken
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

6 december 2012

Quirky,

waarschijnlijk de leukste eetgelegenheid voor ander dan het gebruikelijke publiek. Bekend als hotspot voor expats van verschillende nationaliteiten en uitermate gay friendly.

Het eten is goed en gevarieerd met regelmatig wisselingen in het aanbod en altijd vers gebakken cakes (die wel wat prijzig zijn).
De latte of love is onverslaanbaar voor de koffie liefhebbers en regelmatig worden er guest dinners georganiseerd door gastkoks. Altijd goed, altijd anders.

De bediening is fantastisch, je voelt je er welkom en gewaardeerd en dat is te merken want er is inmiddels een vaste en groeiende cirkel van klanten. Quirky is een community café wat dat betreft. Daarnaast is het ook een galerie met iedere maand wisselende exposities van fotografen en beeldend kunstenaars.

Tijdens de lunch zit de zaak regelmatig vol maar op andere momenten op de dag is het een goede landingsplaats voor schrijvers en anderen die rustig willen werken met een goede kop koffie of thee naast zich. Bij Quirky vragen ze nog uit zichzelf of je een glaasje water naast je koffie wil, zoals het hoort.

De bediening is ook een mix van nationaliteiten en dat brengt een heerlijke relaxte en internationale sfeer in deze kleine zaak. Zo relaxed dat het niet vreemd is om ineens iemand met een gitaar iets te horen zingen.

In het afgelopen jaar ben ik hier zo vaak geweest dat ik met een gerust hart de zaak kan aanbevelen als een plek om lekker tot rust te komen. In alle opzichte een on Nederlandse zaak met on Nederlandse gastvrijheid.

Alice Anna Verheij

alice7
alice7
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

6 augustus 2012

Heerlijk apart lunch plekje, wat sinds een tijdje op de meeste avonden ook voor diner open is. Ze serveren vele versje sapjes en zeer goede koffie en het assortiment taartjes alleen is al een goede reden om een keertje terug te komen.
Maar het gezelligst zijn nog wel de avonden dat er een gastkok is. Op die vrijdagen is het menu afhankelijk van wie er in de keuken staat en dat is tot nu toe altijd een behoorlijk smakelijke aangelegenheid geworden.
Plus het lekkere 'La Trappe Puur' op fles... Wat wens je nog meer?

gilbertsanders
gilbertsand...

13 juli 2012

Quirky is a fun place to bring your family and friends, it has an easy, relaxed atmosphere, lots of art on the walls (this is occasionally changed to display different local artists) and very friendly (sometimes a little bit slow when full) service. I come here to chat with friends at weekends over a power juice and brunch, order their famous latte and cake while reading a book during the week, and taste delicious dinner on one of the foreign cuisine theme dinner nights! Whether you want to relax or socialize, I recommend Quirky for breakfast and brunch or foreign cuisine theme dinner. This place is full of Christine's (owner) sunny personality which just rubs on you even when it rains!

Lucie1978
Lucie1978
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

26 juni 2012

Wat een leuk sfeertje in Quirky! Het personeel is vakkundig, begaan, heeft een bijzondere insteek qua gerechten en maakt het een zeer gezellige middag of avond. De combinatie met het bekijken van artwork en het "befaamde" vrijdagavond-diner zijn ook origineel en met de wisselende gast-chefkoks zeer de moeite waard.

25 juni 2012

heerlijke plek! er hangt een ongedwongen, relaxte sfeer. ik ga er nu regelmatig heen, soms met mn laptop, ik kan er goed werken, maar ook om lekker te relaxen met vrienden! het voelt een beetje als een verlengde van mijn eigen huiskamer waar ik allemaal lekkere sapjes, grote lattes, taart en broodjes kan bestellen. en ik vind de prijs kwaliteit verhouding goed.soms pakt de bazin haar gitaar en is er live entertainment. ik kan deze plek iedereen aanraden!

laureen
laureen

Schrijf zelf een recensie over Cafe Quirky

Schrijf hieronder je recensie over Cafe Quirky. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag10:00 - 21:00