| Activiteiten | Afhalen, Catering | |
| Keuken | Wokken, Vietnamees, Mediterraan, Internationaal, Wereldkeuken & Fusion | |
| Gemiddelde menuprijs | €29.50 | |
| Openingstijden |
| |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
We hebben van de week heerlijk gegeten bij Treffen. We zijn met een drankje de avond vroeg begonnen in de lounge, daarna gingen we aan tafel en hebben genoten van het heerlijke eten. De bediening was erg aardig, ze serveerde op een nette manier al het prachtige en heerlijke eten uit. De sfeer was top en we hebben echt een prachtige avond gehad. We komen echt een keer terug.
Gegeten op: 17 maart 2013.Leuke open zaak, sfeervol ingericht. Aardige en correcte bediening. Maar het eten was geheel niet wat je van de kaart zou verwachten. En veel te duur voor wat we kregen. Een garnalengerecht met div champignons en courgette: een halve champignon, snippertje courgette en rode paprika en garnalen dreven in een vette vloeistof. Groente en frites apart te bestellen. Dat kan veel beter! Kansen genoeg voor de kok: doe meer met groente.
Gegeten op: 23 maart 2013.
Ons beleving bij Treffen komen totaal niet overeen met de recensies. Service was naar mijn inzien niet attent. Geen glas bij het fles water, moest zelf inschenken. Toen ik mijn witte wijn kreeg, was het nog niet eens half vol. Ik vroeg aan de serveerster of dit normaal hoeveelheid was, antwoordt ze "ja, dit is conform de officiële regels ingeschonken. Het is te zien aan de bolling in het glas. U heeft al iets meer gekregen." Oké.
Vervolgens kwam de zoutige zee vruchten salade. Mijn choco sensation was niet mals maar slap.
Intussen tijd zag ik meerdere rode wijn bij andere tafel staan. Rode wijn werd geschonken in een grotere glas en overduidelijk over de helft geschonken. Vervolgens bestelde ik een glas rode wijn. De rode wijn die ik kreeg, was minder dan half glas. Ligt het aan mij?
Gemberijs vind ik wel lekker, maar de Vruchtencake was de alcohol te overheersend.
Al en al, zeer teleurstellend.
Eten bij Treffen was uitstekend. Ik had biefstuk met chocola en als toetje ijs met gember. Het leek mij een verrassende combinatie, des te meer ik het wilde uitproberen. Het resultaat was verrassend; zoals verwacht zaten er inderdaad gember in het ijs, maar het smaakte zeer goed. De smaak was in balans: niet te zoet en niet scherp. De inrichting is ook goed, modern maar huiselijk ingericht en ze hebben ronde tafels!
Gegeten op: 16 december 2012.Zaterdag 16.02 gegeten met vriendinnen. Mijn 2 vriendinnen namen een verrassingsmenu. Zij konden aangeven wat zij niet lusten en/of allergie voor hadden. Gerechten worden eventueel aangepast. Mijn andere vriendin nam kipfilet en ik rode mulfilet. Mul heel zacht en vol van smaak. Yummi aardappels waren yummi yummi oftewel overheerlijk. Voorgerecht o.a. gamba’s in krokant jasje. Nagerecht o.a. vers fruit met ijs. Allemaal voortreffelijk. Vriendelijke bediening. Je zit lekker ruim. Een aanwinst voor Arnhem. Ik kom hier zeer zeker nog eens terug.
Gegeten op: 16 februari 2013.Schrijf zelf een recensie over Treffen
Schrijf hieronder je recensie over Treffen. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Zondag | 17:00 - 22:00 |