| Activiteiten | Bistro, Catering | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heerlijk Italiaanse gerechten voor een mooie prijs. Zeker geen standaard Italiaan en de lekkerste pizza's die je ooit hebt geproefd! Een vast adres voor ons wanneer we in de buurt van Enschede vertoeven!
Gegeten op: 25 mei 2013.Op een zaterdagavond met z'n tweeen een goede pizza willen eten, dat moet hier kunnen zou je zeggen. Op zich waren de pizza's ook van betere kwaliteit dat bij een doosnee pizzeria. De bodem was redelijk knapperig (geen houtoven) en de groenten vers. Dat was t ook wel. De smaken waren vlak, de pizzakeus niet gevarieerd en flinke lappen cervelaat verwacht is dus elders en niet hier waar de prijzen beginnen bij een tientje. Jammer.
Gegeten op: 11 mei 2013.
Vanavond wezen eten en een carpacio en een pizza besteld.
De carpacio had een zoete dressing en op mijn pizza carbonara moest je de ham salami en spek zoeken
Echt schandalig voor 11 euro!!!
Hebben gezegd dat we niet tevreden waren maar geen enkele reaktie verder ....
Eens maar nooit weer, zonde van het geld !!!
Zijn na de film hier binnen gelopen om snel nog een pizza te eten. Natuurlijk kon dat. In de zaak zaten een aantal Italianen nog te eten. Als er italianen komen bij een Italiaan zal het wel goed zijn, dachten wij. En dat is zeker zo! Leuke bediening en goed eten, gezellig en geen luidruchtige muziek maar beschaafd op de achtergrond. Aanrader!
Leuk restaurant met goede vriendelijke en meedenkende bediening. Eten is goed klaargemaakt. Pizzabodem is misschien wel een van de beste die ik ooit geproefd heb. Vlees was goed op smaak en de grote garnalen ook. Prima dessert met eigen gebakken taart.
Locatie van binnen is netjes en leuk, maar de stadsgravenstraat zelf is op het randje.
Schrijf zelf een recensie over Restaurant-Pizzeria Sorrentino
Schrijf hieronder je recensie over Restaurant-Pizzeria Sorrentino. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | |
| Diner | 17:00 - 22:00 |