| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
jouvever 17 mei 2012 | |
We zijn zeer onder de indruk van dit prachtige restaurant. De ontvangst op de begane grond geeft al direct een goed gevoel. Met een glazen lift zoef je naar de top op de 42e verdieping waar het restaurant zich bevind. Wederom een hele goed ontvangst. Alle tafels hebben mooi uitzicht over de stad en je kunt de zonsondergang zien.Bediening is zeer vriendelijk en houdt goed rekening met de wens van de gast, wijn wordt op tijd aangevuld en de tijd tussen de gangen mochten we zelf aangeven. Menu wordt uitgelegd en er is een sommolier aanwezig om tips over de wijn te geven. Wij hebben gebruik gemaakt van het 5-gangen menu en dit was heerlijk. Prijs € 60,- is ook goed gezien de lokatie en gerechten. Losse drankjes zijn wel wat aan de dure kant. Na de zonsondergang worden er met regelmaat beelden op de ramen geprojecteerd wat het restaurant echt allure geeft. Je voelt je ergens in een hoog gebouw in Azie. Wij vinden het dan ook een grote aanwinst voor Den Haag en gaan zeker nog eens terug! Indrukwekkend. |
adrienne69 14 mei 2012 | |
Gisteravond in dit 'top'restaurant gegeten. Uitzicht inderdaad spectaculair. Het eten viel wat tegen, dat was niet alleen mijn persoonlijke mening, maar ook de mening van een bekende haagse kok aan ons tafeltje.
bakkerp 13 mei 2012 | |
Bijzonder restaurant op de 42ste verdieping. Echt een belevenis om te eten met uitzicht over den haag, rijswijk, voorburg etc etc. Tijdens ons bezoek was het helder en konden we rotterdam zelfs zien liggen.
ruuddb 12 mei 2012 | |
Recent een "TOP" lunch gehad in The Penthouse
arjen5 12 mei 2012 | |
Het eten was goed, misschien wat kleine porties. Daardoor de prijskwaliteit net aan de te dure kant.
Geef zelf je mening over The Penthouse