7.3
9.0

KeukenInternationaal

jouvever jouvever 17 mei 2012

We zijn zeer onder de indruk van dit prachtige restaurant. De ontvangst op de begane grond geeft al direct een goed gevoel. Met een glazen lift zoef je naar de top op de 42e verdieping waar het restaurant zich bevind. Wederom een hele goed ontvangst. Alle tafels hebben mooi uitzicht over de stad en je kunt de zonsondergang zien.Bediening is zeer vriendelijk en houdt goed rekening met de wens van de gast, wijn wordt op tijd aangevuld en de tijd tussen de gangen mochten we zelf aangeven. Menu wordt uitgelegd en er is een sommolier aanwezig om tips over de wijn te geven. Wij hebben gebruik gemaakt van het 5-gangen menu en dit was heerlijk. Prijs € 60,- is ook goed gezien de lokatie en gerechten. Losse drankjes zijn wel wat aan de dure kant. Na de zonsondergang worden er met regelmaat beelden op de ramen geprojecteerd wat het restaurant echt allure geeft. Je voelt je ergens in een hoog gebouw in Azie. Wij vinden het dan ook een grote aanwinst voor Den Haag en gaan zeker nog eens terug! Indrukwekkend.

adrienne69 adrienne69 14 mei 2012

Gisteravond in dit 'top'restaurant gegeten. Uitzicht inderdaad spectaculair. Het eten viel wat tegen, dat was niet alleen mijn persoonlijke mening, maar ook de mening van een bekende haagse kok aan ons tafeltje.
Bediening was vriendelijk en attent, alleen verbaasde het mij dat wij door een paar mensen van de bediening ongevraagd in het engels werden toegesproken. Met mijn engels is niks mis, maar zeg dan even dat je geen nederlands spreekt, dat is dan verder prima.
Ook prettig de jongeman beneden in de ingang.
Ik ga nog wel een keer, om te voorkomen dat mijn mening wordt bepaald door 1 ervaring. Alhoewel het bij een toprestaurant ieder moment goed moet zijn.

Nina.

bakkerp bakkerp 13 mei 2012

Bijzonder restaurant op de 42ste verdieping. Echt een belevenis om te eten met uitzicht over den haag, rijswijk, voorburg etc etc. Tijdens ons bezoek was het helder en konden we rotterdam zelfs zien liggen.
Eten is erg goed, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een aanwinst voor Den Haag en een echte aanrader!

ruuddb ruuddb 12 mei 2012

Recent een "TOP" lunch gehad in The Penthouse
Kwaliteit,Bediening en uitzicht waren zonder meer goed cq uitstekend
Echt de moeite waard

arjen5 arjen5 12 mei 2012

Het eten was goed, misschien wat kleine porties. Daardoor de prijskwaliteit net aan de te dure kant.
De bediening was dankzij 1 altijd lachende gastvrouw - aanstekelijk! - een verademing. Het uitzicht krijg je nergens anders.
Wel jammer dat we met 3 personen aan 1 klein tafeltje werden gepropt. Later gelukkig een grotere tafel voor een mooie zonsondergang.

Geef zelf je mening over The Penthouse