| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever74921 28 januari 2012 | |
Vrijdagmiddag telefonisch gereserveerd voor zaterdagavond om met vier personen te gaan eten via een Grouponbon. Na een tijdje zoeken hadden we eindelijk een parkeerplaats en toen we bij de deur van het pand aankwamen, bleek de deur dicht te zijn. Inmiddel kwamen er een nog een paar mensen die ook gereseverrd hadden, die ook voor een dichte deur stonden. Na even te hebben geklopt op de deur, kwam er een zeer vriendelijke mevrouw opendoen en ze melden ons dat het restaurant FAILLIET is. Dezemevrouw was van de bioscoop die wel open is. Ze kon ons alleen vertellen dat er al veel mensen voor de deur hadden gestaan en vond het erg vervelend. De uitbater van het restaurant is failliet, de overige activiteiten zijn er nog wel, alleen eten en drinken niet mogelijk. |
jardin1 13 januari 2012 | |
Een tijdje geleden zag ik de Groupon aanbieding voor Grandcafé Wennekerpand. Ik had er in het openingsweekend al even binnen gekeken en het ziet er echt prachtig uit. Mooi meubilair en belichting, een aparte bar. Dus toen ik de aanbieding langs zag komen was ik gelijk enthousiast, voor zo weinig geld 3 gangen eten is gewoon te geef. Ik probeerde in het weekend van het Suikerzoet filmfestival al te reserveren, maar dat lukte niet. Er werd gezegd dat ik op zich wel kon komen, en dat ze me dan een plaatsje dicht bij de bar zouden geven want anders zou de bediening me niet zien. Ehh.. je loopt toch rond als bediening? Goed, ik besloot zeer verstandig om deze kans aan me voorbij te laten gaan.
lekkeretenvandaag 30 december 2011 | |
We hebben hier eerlijk gegeten en erg vriendelijke bediening.
Dylan25 26 december 2011 | |
Verschrikkelijk eten! Voorgerecht: salade met (naar eigen zeggen) geitenkaas... Het was ongeveer een homp kaas van 100 gram... Het hoofdgerecht was een parelhoen ( waarschijnlijk uit de diepvries) was verschrikkelijk droog en niet op smaak. Bediening was er niet aanwezig... Kom hier nooit meer. |
Kimmiebimmie 14 december 2011 | |
Een tijd terug hier gehightead, de jam was op, de bon bons waren op, de chocolade cakejes waren op. Dus we hadden een hightea voorgeschoteld gekregen met uitermate weinig variatie en scones met witte chocolade mouse ipv jam & slagroom.
Geef zelf je mening over Grand Cafe Wennekerpand