7.3
6.6

KeukenIndonesisch
Openingstijden16.00-21.30, ma vanaf 17.00, za-zo vanaf 15.00

‘Wie van Indisch eten houdt kan hier rustig gaan eten.’ Hoewel ‘het interieur wel een opfrisser kan gebruiken’ en ‘de bediening vriendelijk’, maar ‘wel een beetje knullig is’, zijn de gerechten ‘gewoon lekker Indisch’. Zo is de ‘nasi rames bijvoorbeeld zeer gevarieerd’ en is de ‘sate kambing echt overheerlijk’. Blijkbaar ga je hier alleen naartoe voor het eten, maar is dat reden genoeg ‘om zeker een keertje terug te komen’.

PaulienS PaulienS 10 december 2011

We hebben daar heerlijk gegeten. Erg leuk dat ze na de heropening een paar weken geleden het decor vernieuwd hebben en een paar nieuwe gerechten op het menu hebben staan. Een gezellig, lekker restaurant.

Fijnproever 81 Fijnproever 81 22 november 2010

Vroeger kwam ik speciaal voor de saté naar Indonesia Baru...Maar al een hele tijd is het eten niet meer om naar huis te schrijven, eveneens de ambiance noch het personeel. Ik snap ook niet dat het ooit in 2006 eraf gewaaide zonnenscherm gewoon nog altijd op het dak ligt.
Het wordt echt de hoogste tijd dat ze hun biezen pakken.

CMB CMB 8 juli 2009

Vlak, doorgekookt Indisch eten, in het verleden was dit een goeie tent, hier is weinig van over.

gijsplas gijsplas 16 juni 2009

Gewoon lekker Indisch gegeten: zeer gevarieerde Nasi Rames (div. vleesgerechten maar gelukkig ook een varieteit aan groente-gerechten). Daarbij een overheerlijk sate kambing en ook wat tempe goreng erbij besteld (héél lekker).
Bediening gaat inderdaad wat langzaam/knullig, maar wel erg vriendelijk. Interieur zou wat moderner kunen (wel Indisch blijven !0 want dat is inderdaad waarschijnlijk al tientallen jaren oud.
Maar wie van Indisch eten houdt kan er rustig gaan eten !
En wij gaan er zeker nog een keer naartoe.

Paul de Jong Paul de Jong 29 april 2008

Heerlijk genoten van de Rijsttafel Indonesia baru speciaal dat met vers fruit wordt geserveerd. Decor is aardig verfraaid met schilderijen aan de muur. Verder was de bediening weliswaar niet vlot, maar zeer attent.

Geef zelf je mening over Indonesia Baru