| Keuken | Indiaas |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
aurian 30 maart 2012 | |
Meermaals in dit restaurant geweest en nooit teleurgesteld geweest. De authentieke smaak is zalig. Het interieur is niet om over naar huis te schrijven, maar dat is met goed gezelfschap snel vergeten. Overigens heb je aan het raam leuk uitzicht over de gracht. Bediening is vriendelijk en persoonlijk. Prijs is prima. |
Richard 14 maart 2012 | |
Hier eet ik regelmatig omdat het eten prima smaakt en de bediening allervriendelijkst is. Het interieur kan wat gezelliger maar dat doet niet af aan de goede locatie met ook nog een paar leuke tafels naast het water. Butter chicken is uitstekend en khir als nagerecht is prima. Meerdere keren met Groupon betaald en dat verliep probleemloos. |
_Guus 7 november 2011 | |
Ik heb regelmatig bij Indiase restaurants gegeten. Het eten in dit restaurant is vrij goed. Het interieur is behoorlijk afgetaaid. Het restaurant is meestal vrij leeg wat niet bepaald bevordelijk is voor de sfeer. Het is eigenlijk jammer er geen beter restaurant in dit grote pand op deze topplek in de Delftse binnenstad zit. |
NickE2 11 september 2011 | |
Begonnen met mulligatawny soep (betekent peperwater). nauwelijks enige smaak en erg korrelig van samenstelling. Vervolgens een vlak, nauwelijks gekruid of pittig chicken curry uit de categorie pittig tot heet. De aardige bediening was niet het probleem... Het eten was een teleurstelling... |
cor123 21 augustus 2011 | |
Eigenaar trekt de aankoopwaarde van je grouponvoucher van de eindrekening af en is niet te overtuigen van de onjuistheid hiervan. Redelijk eten als je geen Indiaas bent gewend, maar verwacht geen korting. |
Geef zelf je mening over India Garden