Inmiddels mag ik mij een beginnend kenner van sushi noemen en voor mij biedt Asian Tapas een uitstekende kwaliteit. De sushi is bijzonder vers en heerlijk! Ook is er voldoende keuze in de verschillende soorten sushi en zijn ze eigenlijk allemaal even lekker.
Qua aankleding vind ik het restaurant sfeervol (maar dat is natuurlijk smaakgebonden) en een Japanse, minimalistische uitstraling hebben die past bij het aanbod van gerechten.
De bediening is vriendelijk en geeft uitleg bij je gerechten, wat voor nieuwkomers prettig kan zijn. De aanvoer van de verschillende gerechten gebeurt vlot, maar niet gehaast.
Naast sushi staan er ook een aantal warme gerechten op de kaart, waarvan Gyu Niku Yaki (biefstuk) en Yasai Tempura (gefrituurde groente in een deegjasje) mijn absolute favorieten zijn.
Al met al ben ik bijzonder blij met deze aanwinst in Gorinchem (niet voor niets ben ik er in 2012 al 8 keer gaan eten) en ik hoop dat ze (bij behoud van deze kwaliteit) een lang leven beschoren mag zijn.
twee weken terug hier gegeten. Prima gerechten. Ondanks dat de zaak vol zat kregen we de kleine hapjes lekker op tijd. niet te snel, maar zeker ook niet te langzaam.
De smaken waren prima, de bediening vriendelijk. Voor ons zeker een plek om nog eens terug te komen.
Lekker gegeten en een bijzonder vriendelijke bediening. Keuze uit de vele zeer goed bereide gerechten. De keuze uit vis en vlees alsmede de balans is prefect
Voor de ijsbar hoef je niet meer naar A'dam, hoor! Dit is een uitstekend alternatief. Bij binnenkomst werd het overigens wel gezegd, hoor, maar dat het zó koud zou zijn (jas aan, sjaal om en dan nóg rillen van de kou!) hadden we niet verwacht. Daar kom je pas achter als je helaas al besteld hebt. Het eten was ook gewoon koud. Dit hebben we twee keer aangegeven en gevraagd of er iets geregeld kon worden, want we wilden inmiddels wel graag weg, op zoek naar warmte. Ze konden het wel (voor de 3e keer!) 'opwarmen'. Jammie.... Dat zou ons dus nog eens een aantal euro per bakJE eten gaan kosten omdat we het lieten staan (heel klantonvriendelijk!). De kritiek werd totaal niet goed opgepakt en de schuld werd op de verhuurder van het pand geschoven. Bovendien "zaten er ook klanten (6 stuks maar liefst) die niet klaagden" (naast het feit dat het duidelijk bekenden waren heb ik ook nog eens niets te maken met wat anderen vinden). Ik kan nog wel een tijdje doorgaan (oa over de sfeerloze en kille aankleding van het pand), maar we zijn na 2 korte en steenkoude 'rondes' snel weggegaan om nooit meer terug te komen.
Bij de start van dit restaurant liep alles nog niet op rolletjes. Daar is inmiddels verandering in gekomen. Heerlijk eten, vlotte en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader!