| Keuken | Vis | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heerlijk vis eten, een goed glas wijn. Zeer goede prijs-kwaliteit. Vooral prettig voor dinner/lunch van middellange duur. De bediening geeft je bijna het gevoel thuis te eten, maar houdt zeker gepaste afstand.
Gegeten op: 5 februari 2013.Heerlijk gegeten, wat een verrassing! Gezellige sfeer, vooral het eten en de wijnen waren top en zeker voor deze prijs! Absolute aanrader. Er wordt super veel aandacht besteed aan het eten, verzorgd en smaakvol. Plus de hele avond een vol glas ijswater, wat een service! Interieur mag wat netter afgewerkt worden.
Gegeten op: 9 februari 2013.Ik worstel met het schrijven van deze recensie daar ik een zwak heb voor dit restaurantje en ze het beste toewens. Echter het was niet goed gisteravond. De bediening niet en het eten niet. De 75 euro was echt weggegooid. Ook raad ik ze sterk aan om met reserveringen te werken daar vaste gasten zich beginnen te ergeren (je kunt niet reserveren). Jullie waren goed bezig maar ik raad jullie echt aan om bij de les te blijven. Voorlopig komen wij even niet eten.
Gegeten op: 12 januari 2013.op zijn frans even een oestertje of goed klaargemaakt visje eten in je buurtje. bijzonder vriendelijk personeel, jas op schoot en gezellig een glas lekkere huiswijn. jammer dat tegenwoordig je zo lang moet wachten voor dat je geserveerd wordt. ontneemt een beetje de animo om terug te komen. (al kunnen we het niet laten!)
Gegeten op: 31 oktober 2012.
Een origineel concept en leuk gevonden. Een viswinkel met een mooi assortiment en achter in de zaak een klein restaurant.
Als je de zaak binnenkomt vallen de toonbanken met de vis direct op.
Het ziet er allemaal heel aantrekkelijk en vers uit. De mensen in de bediening zijn aardig en enthousiast.
Over de keuken ben ik ambivalent. De kreeftensoep bestond uit een enorme plas water die licht smaakte naar vis. Ongelofelijk in een zaak waar men toch beschikt over karkassen van kreeft en garnalen etc. Zelden zoiets meegemaakt. De slibtongen waren daarentegen voortreffelijk. Mooi gebakken en precies goed qua cuison. Ook de filet van tarbot was uitstekend gebakken maar de daarbij geleverde "truffelsaus"was weer een aanfluiting. Een waterig geheel waar denk ik wat paddenstoelen extract door heen was gegooid en misschien een druppel truffelolie. De frieten waren goed, maar de mayonaise smaakte niet zelfgemaakt, gelukkig maar gezien het bovenstaande. De kok kan dus goed vis bereiden maar laat verder een enorm gebrek aan vaardigheden zien
Schrijf zelf een recensie over Zee op Tafel
Schrijf hieronder je recensie over Zee op Tafel. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zaterdag | 11:00 - 21:00 |
| Zondag | Gesloten |