Wij eten hier regelmatig en het eten vinden we heerlijk! Inrichting is kitch, maar dat maakt het ook wel weer apart. Eigenaren zijn vriendelijk en altijd voel je je welkom. De prijzen zijn gewoonweg laag en je eet 3 gangen met zijn tweeen voor nog geen 50,-
Il Giardino bezoek je voor de ervaring. Niet voor het eten. Het eten is geen haute cuisine. Het geheel van bediening, sfeer en menu vormen een merkwaardige combinatie. Het echtpaar dat de Italiaans/Nederlands/Spaanse eettent runt doen dit vriendelijk en met dagelijkse gewoonte. De inrichting is net als de kaart een mengeling aan culturen. Het restaurant staat al enige tijd te koop.
Afgelopen zondag gegeten in dit restaurant, omdat zij zo positief werd beoordeeld. Wat een teleurstelling. Mijn voorgerecht: gebakken aubergine dreef in de olie. Wat betreft het hoofdgerecht: de pasta was te hard, de tomatensaus was melig (aangemaakt met teveel poeder)- de eerse keer dat mijn dochter pasta met tomatensaus weigerde te eten; de pizza tuna had groene olijven met piment en smaakte niet bepaald vers. De pizza Calzone was niet gaar aan de uiteinden. Het enige wat ok was was het deeg van de pizza's (waar het gaar was). De entourage is zeer matig. Wat ik zeer storend vindt is de gebrekkige afzuiging, waardoor kleding inclusief jassen nog 2 dagen naar eten rook. In Delft zijn er minimaal 2 veel betere Italianen weet ik uit ervaring!
Dit is echt een geweldig restaurant. Ik ben in veel restaurants geweest. Maar dit blijft mijn favotiet. Het eten is onwijs goed en alles is huisgemaakt. Begrijp gewoon echt niet dat het zo'n lage prijs is voor zo goed eten!