Mayur Kitchen Indiaas Restaurant doet mee!
Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?
Bekijk de deelnemersBelangrijkste kenmerken
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
In oosterse sferen eet je hier o.a. mooie curry's. We kozen voor het chef's menu. Pasteitje, Ui en een koekje van linzen was het voorgerecht. Curry's met Safraanrijst kwam hierna. Wat ijs met slagroom na.
Er wordt niet direct uitgelegd wat je gaat eten. De mooie Indiase namen zeggen ons natuurlijk niet veel. Het nagerecht is erg simpel.
Wel lekker en voor een normale prijs.
Vooraf heerlijke onion bhaji gegeten Daarna kip uit de tandoori oven en daarbij paneer madras. Kip was heerlijk mals en niet droog. de paneer heerlijk gekruid en pittig maar niet scherp. Een aanrader.
Gegeten op: 9 juni 2013.Heerlijk gegeten met hele vriendelijke en goede bediening ook kregen we lekkere grote porties...goede locatie midden in het centrum van Zwolle. Zal hier zeker vaker terug komen!
Wat jammer! Misschien hebben we gewoon een misser getroffen, maar wat hebben ze veel laten liggen. Een glaasje witte huiswijn is precies dat, een glaasje met een bodempje witte huiswijn. Vervolgens kozen Manlief en ik het Chef's menu, gortdroge samosa vooraf, gortdorge tandoori, smakeloze droge nan, hoe bestaat het?! Positief is dat na te vragen of het had gesmaakt, 'nou eeh, niet echt..' er een glaasje van het huis werd aangeboden. Was helaas niet genoeg om al het droge te compenseren. Het weinig indiase toetje Kletmayur was het enige dat kon bekoren.
Gegeten op: 1 juni 2013.Al meerdere keren voortreffelijk gegeten met uitstekende bediening. De authentieke Indiase keuken is echt fantastisch. Een aanrader! (pas wel op voor de sterretjes ;)
Schrijf zelf een recensie over Mayur Kitchen Indiaas Restaurant
Schrijf hieronder je recensie over Mayur Kitchen Indiaas Restaurant. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 17:00 - 21:00 |