Houdt van Eten over zichzelf

Beste gast, u kunt bij ons reserveren tot een maximale groep van 55 personen. Indien u wilt komen met een groep tot 55 personen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met een van onderstaande nummers: 0616162012 of 0612921876. Bellen op privé kan tot 15.30 uur, graag hierna op (050) 31 85 666.

ActiviteitenRestaurant, Private dining
KeukenBiologisch & Frans
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

30 maart 2013

Houdt van eten blijft ons keer op keer overheerlijk verassen! Wat een verukkelijkheid! Ik kan alleen maar zeggen, puur genieten en met een zalig buikje weer de deur uit. Proeverij van voor- en nagerechten en een heerlijk Biologisch Afrikaans rund!
houdt van eten weet hoe het moet. TOPrestaurant!

Gegeten op: 30 maart 2013.
Amyy
Amyy
Expertproever

17 maart 2013

Gisteravond gegeten bij Houdt van Eten. De velouté was verrassend en de coquilles heerlijk, gevolgd door de surf en turf (Tournedos en verse kreeft) en Biologisch Afrikaans rund; beide zalig. We hadden gekozen voor een fles Sancerre, bij het uitserveren van het Afrikaans Rund kregen we echter spontaan een bijpassend glas rode wijn. We sloten af met een kaasplankje vergezeld van een glas Pedro Ximenez, wederom een goed advies.
We hebben genoten van een mooie zaak, heerlijk eten, een ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht. Houdt van eten; Houdt ook van mensen!

Gegeten op: 16 maart 2013.
inglex
inglex
Proever in spe

12 maart 2013

Alles was goed tot uitstekend, ook al was er misschien niets uitmuntend. Vooral de pate en gnocchi waren erg lekker, de confit de canard was gewoon goed. Helaas was de varkenswang niet voorradig: mij werd de optie gegeven daarvoor in de plaats kalfsoesters te nemen. Dat had ik niet moeten doen - hoewel er niets echt mis mee was, was het vooral 'vlak' (weinig smaak, zeker niet origineel).
De bediening is vriendelijk en adequaat, al ging niet alles even snel (maar het was ook een zaterdag en de zaak zat vol).
Goed tot erg goed eten voor een goede prijs, kortom.

Gegeten op: 2 maart 2013.
simonas
simonas

10 maart 2013

Voor het eerst gegeten bij Houdt van eten en dat is goed bevallen. De bediening is meteen bij binnenkomst vriendelijk en correct. De menukaart is uitgebreid met veel mooie gerechten. Prijs is voor sommige gerechten misschien wel iets aan de hoge kant. De opmaak van de borden is prachtig, en het eten heerlijk. Velouté vooraf en als hoofdgerecht de kabeljauw met coquilles. Een kleine opmerking is wel, dat het eten niet heel erg warm meer was toen het opgediend werd. Tevens was de temperatuur in het restaurant aan het begin van de avond een beetje aan de frisse kant, maar na een wijntje en de komst van meerdere gasten was dit prima te doen. Wij komen zeker nog eens terug.

Gegeten op: 9 maart 2013.
hoffje
hoffje

21 februari 2013

We waren op een donderdagavond met 4 personen. De bediening was zeer vriendelijk. We namen alle 4 het HVE menu, bestaande uit een proeverij van voorgerechtjes, het Afrikaanse rund en het dessert: 2 van ons namen het zoete dessert en 2 het kaasdessert.
Als eerste kregen we een zeer smakelijke amuse bestaande uit komkommer en konijnmousse: erg lekker vonden we alle vier.
Het hoofdgerecht smaakte goed, maar we vonden dat het vlees warmer geserveerd kon worden, want zoals wij het op ons bord geserveerd kregen was het lauw. Het vlees zelf was heerlijk mals.
De patatten waren heet en smaakten uitstekend.
Het dessert was voor de twee die een zoet dessert hadden besteld: frambozenijs etc. prima, voor de andere twee die het kaasplankje hadden, viel het wat tegen: ten eerste waren de stukjes kaas wel heel klein en ten tweede waren de smaken niet echt uitgesproken. De saus die erbij werd geserveerd was ok, maar niet meer dan dat.

Gegeten op: 21 februari 2013.
elsuir
elsuir

Schrijf zelf een recensie over Houdt van Eten

Schrijf hieronder je recensie over Houdt van Eten. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag17:00 - 22:30