Een aanwinst voor culinair Groningen. Het is een fraai ingericht restaurant met een enthousiaste en fantasierijke chefkok. De bediening is vriendelijk en attent. Als er dan een minpuntje is, dan zijn het de bijlagen. Groenten zijn karige porties, ietsje meer mag wel.
Weekendje Groningen werd vervolmaakt door dit restaurant. Het is even zoeken, maar de moeite waard. Proeverij van voorgerechten is een echte winner! Personeel is vriendelijk. Mag soms iets attenter, maar ver het algemeen prima!
Leuke kaart en lekker gegeten overigens zonder voorgerecht. Vriendelijke bediening, maar tip is om ook de klant die wacht op zijn tafelpartner al vast een drankje aan te bieden. Bijgerechten zijn wat karig. Leuke aanwinst voor Groningen!
De avond begint met een amuse van geitenkaas in knapperig bladerdeeg, geen verrassende hap, maar wel een fijne smaakbom. De proeverij van voorgerechten wordt kleurrijk gedecoreerd met paarse eetbare bloemetjes. Vooral de velouté van groene asperges blijkt een topper en ook de kalfsrosbief gevuld met tartaar van verse tonijn slaat goed aan. De tournedos als hoofdgerecht is perfect gegaard, stevig vlees, maar toch mals en nog rood van binnen, de huisgetrokken kalfs-jus is wat vlak, die zou nog best wat meer mogen knallen! De parfait van bitterkoekjes is werkelijk subliem. Zo zacht smeltend in je mond en vooral niet te zoet, waardoor het een perfect evenwicht vindt in combinatie met de brownie van pure chocolade. Kortom: Leuke tent, prima eten en een paar gerechten die er met kop en schouders bovenuit springen :)
Met een groep van zes personen hebben we hier gegeten. Als ik in één zin dit restaurant moet samenvatten dan is het: "De franse en italiaanse keuken in een modern en iets pittiger jasje".
De kaart bevat een goede selectie van bekende klassiekers met een moderne twist. Omdat we met zes mensen waren heb ik veel gerechten mogen proeven en ze waren allemaal voortreffelijk bereid en op smaak. Mijn eigen keuze van de Vitello Tonato en de chef's bistecca heb ik met veel smaak gegeten.
De bediening was joviaal maar wel kundig en niet te studentikoos en ook qua wijn kregen we goede adviezen om uit de ruime selectie een goede keuze te kunnen maken.
Eén van onze groep sprak engels en ook dat werd prima opgepakt door de bediening.
De inrichting is modern en ruim van opzet waardoor je geen last hebt van de mensen die achter je zitten wat nog wel eens gebeurt in een druk restaurant.
We komen hier zeker nog een keer eten en zullen dit restaurant in onze vriendengroep aanbevelen.