Ongedwongen sfeer, correcte (maar zeker niet formele) bediening en heerlijk eten. Lamsbout in het hooi was verrukkelijk en de wijn was prima in orde. Ruime porties, leuke gevarieerde kaart. En ook volgens onze kinderen (11 en 9 jaar) die geen kindermenu aten, zeer geslaagd. Voor herhaling!
Het was reden voor een feestje en dus eindelijk maar es naar De Drie Broden. Op tijd gereserveerd (wat achteraf niet nodig bleek) om 19:30 uur op een donderdag. De ambiance is prima. Huiskamerachtige sfeer, niet te veel tierelantijnen, tafeltjes niet te dicht op elkaar. Direct geholpen door een attente, nog niet zo ervaren, jongedame. De kaart is prima. Mooie voor- en hoofdgerechten die passen in een bistro en genoeg keus. Gelukkig ook voldoende visgerechten. Als voorgerechten hadden we oesterzwammen met eendeborst, garnalenkroketjes en gevulde champignons met slakken. Het duurde ongeveer 20 minuten. Allemaal uitstekend bereid, goede porties en ik heb geen wanklank gehoord. De hoofdgerechten waren spare-ribs, zeebaars en rib-eye. Het moet gezegd: mijn rib-eye was zo rood als ik hem besteld had en de kwaliteit was super. Ook de andere gerechten waren volgens mijn gezelschap erg goed. We hadden er een goede Fleurie bij (die met enige moeite geopend werd door de jongste bediende) en kregen ook voldoende aandacht. Zelfs de kok kwam nog even vragen of alles naar wens was. We hadden een feestelijke avond, zeker toen na het bitterkoekjes- en walnotenijs nog een koffie met mijn favoriete congnac: Chateau Montifaud als afsluiting genuttigd kon worden. Omdat we de laatste gasten waren mocht en zelfs na afloop een sigaretje aan tafel worden gerookt. Ik weet dat niet iedereen daar blij van wordt, maar wij wel! Het enige minpunt was dat ik me de volgende dag nogal brak voelde, maar dat kan ook goed aan mijn leeftijd liggen:-))
Zaterdag 31 maart heerlijk gegeten met 6 personen bij 3 Broden. Bediening was helemaal top. Heerlijke lamsbout op hooi gegeten, bedoelt voor 2 personen, een echte aanrader. Lamsbout was zo groot dat de rest mocht worden meegenomen. Daar zondag nog heerlijk met 3 personen van gegeten. Restaurant om vaker te eten.