Reserveer nu
De Drie Broden over zichzelf

Op maandag en dinsdag is onze bistro af te huren voor uw feest, partij, etc. Contact ons voor meer informatie

KeukenBbq, Grill, Frans, Bistro & Internationaal
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Hollebollegrijs Hollebollegrijs 4 mei 2012

Omdat we tot nu toe steeds een of meer keren gegeten hadden in de vorige restaurants in het pand waar nu De Drie Broden gevestigd is, konden we er niet omheen: hier moesten we ook een keer naartoe. De IENS recensies gaven me wel een indruk van wat we konden verwachten, en dat klopte eigenlijk wel: matig bistro-eten, bijna als een veredelde cafetaria. De prijs-kwaliteitverhouding lag daardoor wel een beetje scheef.
Overal veel sauzen bij, en de saaie plukjes salade.
De voorafjes gingen nog wel, al waren de garnalenkroketjes niet bijzonder (maar ook niet slecht). Op de vraag wat voor geitenkaas we hadden kwam het antwoord 'Hollandse. Van de groothandel!' Dat is net iets teveel informatie.
De beide hoofdmaaltijden vielen tegen: de Saté was verdronken in een enorme hoeveelheid satésaus (niet zelf gemaakt?) en die saus ging natuurlijk weer niet samen met de bij de frieten meegeleverde drie sauzen (evenmin zelf gemaakt?).
Net als de frieten, waren de inktvisringen in een beetje oude olie gebakken. Wel was de wijn prima, en lekker ruim ingeschonken.
De bediening vond ik niet erg alert, soms was ze minutenlang weg, hoewel er maar weinig tafel bezet waren. We hebben het dessert maar niet afgewacht.

cecilek cecilek 23 april 2012

Ongedwongen sfeer, correcte (maar zeker niet formele) bediening en heerlijk eten. Lamsbout in het hooi was verrukkelijk en de wijn was prima in orde. Ruime porties, leuke gevarieerde kaart. En ook volgens onze kinderen (11 en 9 jaar) die geen kindermenu aten, zeer geslaagd. Voor herhaling!

harwes harwes 7 april 2012

Het was reden voor een feestje en dus eindelijk maar es naar De Drie Broden. Op tijd gereserveerd (wat achteraf niet nodig bleek) om 19:30 uur op een donderdag. De ambiance is prima. Huiskamerachtige sfeer, niet te veel tierelantijnen, tafeltjes niet te dicht op elkaar. Direct geholpen door een attente, nog niet zo ervaren, jongedame. De kaart is prima. Mooie voor- en hoofdgerechten die passen in een bistro en genoeg keus. Gelukkig ook voldoende visgerechten. Als voorgerechten hadden we oesterzwammen met eendeborst, garnalenkroketjes en gevulde champignons met slakken. Het duurde ongeveer 20 minuten. Allemaal uitstekend bereid, goede porties en ik heb geen wanklank gehoord. De hoofdgerechten waren spare-ribs, zeebaars en rib-eye. Het moet gezegd: mijn rib-eye was zo rood als ik hem besteld had en de kwaliteit was super. Ook de andere gerechten waren volgens mijn gezelschap erg goed. We hadden er een goede Fleurie bij (die met enige moeite geopend werd door de jongste bediende) en kregen ook voldoende aandacht. Zelfs de kok kwam nog even vragen of alles naar wens was. We hadden een feestelijke avond, zeker toen na het bitterkoekjes- en walnotenijs nog een koffie met mijn favoriete congnac: Chateau Montifaud als afsluiting genuttigd kon worden. Omdat we de laatste gasten waren mocht en zelfs na afloop een sigaretje aan tafel worden gerookt. Ik weet dat niet iedereen daar blij van wordt, maar wij wel! Het enige minpunt was dat ik me de volgende dag nogal brak voelde, maar dat kan ook goed aan mijn leeftijd liggen:-))

Samb3 Samb3 2 april 2012

Zaterdag 31 maart heerlijk gegeten met 6 personen bij 3 Broden. Bediening was helemaal top. Heerlijke lamsbout op hooi gegeten, bedoelt voor 2 personen, een echte aanrader. Lamsbout was zo groot dat de rest mocht worden meegenomen. Daar zondag nog heerlijk met 3 personen van gegeten. Restaurant om vaker te eten.

sandra41 sandra41 1 april 2012

Leuk restaurant, aanwinst voor de buurt. Lekkere witte huiswijn, heerlijke frites en prima eten voor een betaalbaar bedrag.

Geef zelf je mening over De Drie Broden

LunchDiner