KeukenJapans

inekevanvliet inekevanvliet 26 april 2012

sfeervolle gezellige zaak
eten uit de kunst wat je ook neemt aan tafel bediening
gaat per 5 gerechten iedere keer en eten tot je niet meer kan
goeie prijs,goed eten wat wil je nog meer
parkeren gratis

JanvanGent JanvanGent 18 april 2012

Op zaterdag waren we uiteten in dit restaurant en we zijn echte sushigenieters. Zeer teleurgesteld en de ober wist een niet wat Nigiri is. Dan denk ik .....
Kortom: de sushi's in dit neppe Japanse restaurant zijn gewoon niet te eten en het schijnt ook niet te lopen. Naar mijn mening zijn gewoon loempia- of babi pangang kokken uit China die gewoon maar wat doen. Echt verstand hebben ze absoluut niet met het bereiden van sushi's en warme maaltijden gebruiken ze met dezelfde saus en een hoop vetsin. Dat merkten we, omdat we ontzettend dorst kregen. We werden telkens gepushed om te drinken, terwijl het glas nog eens niet halfleeg was. Dus Sushizhu, we komen hier nooit meer terug. Laat de kokken eerst een Japans kookcursus volgen. Maar ja..wat verwacht je nog meer van een onbeperkt vreetfabriek? Totdat je gaat kotsen? Voortaan toch maar naar een gespecialiseerde zaak met verstand van sushi's.

Proever79348 Proever79348 13 april 2012

Heerlijk gegeten, goede en verse sushi. Zowel de warme als koude gerechten zijn heerlijk! Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

proeverzwijndrecht proeverzwijndrecht 2 maart 2012

bediening was redelijk
eten was redelijk al beter dan de eerste keer we er waren net na de opening aleen portie verdeling kunnen ze totaal niet ronde 1 normaal ronde 2 gaven ze zulke grote porties van alles we na ronde 3 zijn gestopt .
verders uitgifte van het eten gaat niet logisch . of je krijg niks of alles achter elkaar

lekkereten69 lekkereten69 5 februari 2012

Lekker eten: vers en smaakvol; snel en correct bediening; modern inrichting met en Japanse tintje. Kom zeker nog eens terug!

Geef zelf je mening over Sushi Zhu