Voor een snelle lunch moet je hier niet zijn, de bediening is vriendelijk maar erg traag. De gerechten niet echt "werelds" en weinig verrassend. Porties ook echt wat aan de kleine kant. Het is eten voldeed gewoonweg niet aan de verwachting die de menukaart opriep.
Vorige week hier voor het eerst hier gegeten. Het eten was heel goed en de kaart is leuk en divers, maar de bediening een beetje aan de langzame kant. Ondanks het feit dat het rustig was zat je vrij lang met een leeg glas. Maar alles bij elkaar, weer een leuk eetadresje er bij in Schiedam.
Wij hebben afgelopen week voor het eerst gegeten bij Zaalig. Met twaalf personen, jong en oud, om een verjaardag te vieren. Op de kaart staan gerechten die verwachtingen oproepen die volledig waar gemaakt worden. Elk gerecht heeft zijn eigen smaak en wordt mooi gepresenteerd. Je wordt verrast door bijzondere combinaties zoals een vleugje salmiak bij de ossenhaas, knapperige deegrolletjes met warme geitenkaas en een heerlijke sinaasappeltaart.
Voeg daarbij een prettige bediening, goede wijn en een fantastisch uitzicht en je begrijpt dat we allemaal genoten hebben.
Een aanrader, we koen zeker nog eens terug.