Brass over zichzelf

Bij Brass treft u een unieke combinatie van bijzonder eten en gezellig drinken. Op de kaart staan klassieke gerechten die op bijzondere wijze worden bereid. Omdat er gekookt wordt met dagverse seizoensproducten wisselt de kaart elke 4 weken. In het proeflokaal kunt u een drankje doen en aan de keukentafel dineert u met max 12 personen in een monumentale sfeer naast de 300 jaar oude stoof.

KeukenFrans & Internationaal

BobOV BobOV 23 mei 2012

Vorige week met z'n tweeën gegeten. Vooraf een rosé in de bar. Attente en adequate bediening. Vervolgens verrassingsmenu genomen. Lekkere gerechten, smaakvol. Het wijnarrangement sloot goed aan bij de gerechten. Bijschenk opmerking deel ik niet, glazen werden goed in de gaten gehouden. Mag soms iets minder pretentieus, om die reden goed en geen uitstekend. Culinair podium bijvoorbeeld heeft de lat nog net een tandje hoger liggen, zou me niet verbazen als Brass dit binnenkort ook verwezenlijkt.

EddoRats EddoRats 21 mei 2012

Gezellig restaurant met vlotte bediening. Zeer verassende wijnen en lekkere gerechten. Porties mogen kleiner. Moet je echt een keer naar toe!

Diner-met-L Diner-met-L 6 mei 2012

Ook een prima plek om te lunchen, zo blijkt... zelfs op zaterdag zit je er dan wel heeeel rustig. Maar wel: een tafel met linnen, een serieuze amuse, dito brood en olie en niet bepaal een 'average-lunchhap', maar echt bijzondere bordjes heerlijk eten. We hoorden bv. de carpaccio 'geplet' worden in de keuken. Hier wordt met liefde gekookt. Je zit niet vol, maar gewoon precies goed. Iets minder griezelige bediening zou fijn zijn maar er zijn vast ook mensen die hier wel van houden :-).

nkastelein nkastelein 4 mei 2012

met drie man op donderdagavond gegeten. Gerechten smaakvol, de aangeraden wijn paste goed en de bediening attent en charmant. Ook de prijs was prima (€ 60 pp incl drank) De verwachtingen in Brass worden opgevoerd (soms wat complexe gerechten; een aparte antichambre; een wijnarrangement), maar toch net niet helemaal ingevuld. Vandaar een goed, maar (nog) geen uitstekend.

Bastiaan47 Bastiaan47 29 april 2012

Afgelopen zaterdagavond ( 28 april 2012) heerlijk gegeten met mijn vrouw en schoonzus, leuke tafel, gezellige bediening en het verassingsmenu van vier gangen was bij iedere gang ook echt een verassing.
één van de gasten wilde GEEN aspeges en daar werd ook dirct op ingespeeld, kortom klasse.
Tip voor de eigenaar, markeer de traptreden naar de toiletten met witte strepen voor slechtziende EN smeer alstublieft de krakende deuren van de toiletten, (die er overigens perfect uitzagen), met een beetje olie.
Tot de volgende keer.

Hans Achterberg.

Geef zelf je mening over Brass

MaandagGesloten
Dinsdagvan 12:00 tot 1:00