Erg lekker en met zorg klaargemaakt. Mijn dochter had koriander over haar vegetarische pompoencurry gekregen.Omdat ze dit niet lust werd haar bord zonder problemen omgeruild voor een ander. Fijne bediening!
We komen hier zeker terug.
Goed restaurant voor juist die plek. Ben je onderweg en wil je vooral voedzaam en gezond, dan ben je hier op het goede adres. Je moet niet echt haast hebben want alles wordt met zorg bereid en dat kost even tijd. Rond 6uur vol en druk. Jammer dat er niet het goede personeel achter de balie staat. Dat kan beter. Een vlottere hulp op die plek zou voor mij het verschil maken om vaker te komen. Dit is wat mij betreft een niet onbelangrijk minpuntje.Regel snel een drankje als je binnenkomt.Laat het personeel actief zijn, rondlopen, klantvriendelijker uitstralen. Wat meer actie en energie.Dan kom ik graag terug.
Een heerlijk ongedwongen sfeer waardoor je er ook makkelijk in je eentje kan eten. Tijdens het wachten voor het eten of af te halen, kun je lekker aan de grote tafel plaats nemen en bladeren in de mooie tijdschriften die daar liggen. Intussen werp je een blik in de keuken waar er hard gewerkt wordt aan je bestelling. Niet een heel uitgebreidde keuzemenu, maar als vegetariër kom ik er goed aan m'n trekken vooral met koffie en taartje toe!
Alles schoon en netjes en we hebben ereen heerlijke vegetarische maaltijd gegeten.
Pompoensoep met wortel en cocoscreme € 6,95
Veggieburger van kikkerwten, bulgur en verse kruiden € 7,95
Lasagne vega met aubergine en courgette + salade € 9,95
Koffie €2,00
Uitgebreid menu
Dit restaurant is pas nieuw.