Zeer slechte service:
Gisteren eten afgehaald. Wilde voor de special Yaki Udon gaan, maar ik wilde de uien eruit hebben wegens allergie. Daar deden ze enorm moeilijk over! Omdat het een special is mogen we er niets aan veranderen, zei ze. Ik vroeg nog of dit al geheel klaar was gemaakt en ze zei nee. Ik snap het hele punt dan niet waarom ze ingredienten er niet uit laten voor hun eigen voordeel. Deze meid was al zeer geïrriteerd toen ze mijn bestelling wilde aannemen, alsof ze geen zin erin had. Ze raadpleeg een collega, collega zegt hetzelfde tegen me en met haar arrogante blik en sarcastische houding zegt ze in het Cantonees dat ze dit al zei tegen me aan haar collega. Ik kon natuurlijk alles verstaan... Voor de mensen die dit niet verstaan, konden aan haar houding al zien dat dit om snauwen ging en de klant vervelend vindt. Wat een klantvriendelijkheid zeg! Uiteindelijk zonder een scene te maken toch besteld voor € 2,00 minder. Had ze toch maar vriendelijker moeten doen en de uien eruit gehaald dan had ze veel meer verdiend van me... Laatste keer dat ik daar dus eten haal.