360 ° panorama
Bierfabriek over zichzelf

Nieuwe brouwerij in centrum Amsterdam Op zaterdag 8 oktober 2011 opende de BIERFABRIEK haar deuren aan de Rokin nr 75. Naast een rood en donker bier uit eigen bierbrouwerij verkoopt men diverse delicatessen zoals op de bbq gegrilde boerderijkippetjes en eigen gebakken brood. Tap met een groep vrienden je eigen bier uit 1 van de 4 'self service booths'. Bourgondisch genieten in hartje centrum!

KeukenBbq, Grill & Biologisch
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

gabriella_amsterdam gabriella_amsterdam 6 mei 2012

Lekkerste kippetje in town, leuke sfeer voor een informele avond even snel, niet duur, buiten de deur eten. Verwacht geen uitgebreide kaart, kip en friet is wat de pot schaft. En bier, daar zijn ze goed in!

Chatanier Chatanier 6 mei 2012

Als je van veel zuipen en van luidruchtigheid houdt dan ben je hier aan het goede adres. Houd je van hygiëne, schone tafels, schone vloeren en een net toilet, dan kan je hier beter wegblijven. De vloer ligt bezaaid met afgekloven botten en resten saus de tafels zijn smerig en het interesseert het personeel geen reet. Ze zijn ongeïnteresseerd en worden niet gehinderd door welke vorm van vakmanschap dan ook. Trek laarzen en een regenbroek aan als je gaat want bij mij zat de etter nog aan mijn schoenen en aan mijn kleding toen ik thuis kwam. Ik ga in ieder geval nooit maar dan ook nooit meer.

goosebay goosebay 25 maart 2012

Wat een tegenvaller. Kippetje was ok, friet ook maar die sauzen zijn overbodig. Bier is heerlijk, dat wel. Maar dan die bediening: echt waardeloos, ongeinteresseerd, slecht, let niet op, traag. Prima als kroeg maar je moet hier echt niet komen om aan tafel te gaan zitten eten.

Brady Brady 21 maart 2012

Voor de 2de keer komen eten. En het kippetjes smaakte weer heerlijk. Je proeft de houtskool terug. Mijn vriendin nam het vegetarisch gerecht en dat was ook erg lekker tegen een hele schappelijke prijs! Gewoon lekker eten, bier en kip wat wil je nog meer!

jorrit123 jorrit123 13 maart 2012

Lekker kippetje, lekker bier, prima bediening. We waren op een zaterdagavond, overvol, de akoestiek is belabberd door de industriele klankkast. Dat werd op een gegeven moment vermoeiend. Johannes had zeker zijn gehoorapparaat uitgedraaid.

Geef zelf je mening over Bierfabriek

Maandagvan 12:00 tot 23:00
Dinsdagvan 12:00 tot 23:00