Dit weekend gegeten in V34, Top eten voor een goede prijs. Sfeer is prima. Komen hier zeker nog terug. Echte aanrader voor een ieder die in een ontspannen sfeer net effe anders wil eten
Na een gezellige zussendag hebben we in Spijkenisse een heerlijk gezellig eet café gevonden waar we de dag hebben afgesloten.
We werden vriendelijk, hartelijk welkom geheten, dit gaf al een warm gevoel. De keuze van het menu was precies goed, niet teveel op de kaart, maar wel van alles wat. Zeker voor één van de zussen die "echt niets lust" was het toch een geslaagd diner omdat de chef persoonlijk een aangepast menu voor haar heeft klaar gemaakt, Perfect!!!
Het eten was vers, mooi opgemaakt en met zorg bereid. De bediening vriendelijk, begripvol en belangstellend en voelde onze zussendag sfer goed aan.
Dank voor deze beleving, het maakte mede onze zussendag tot een top dag!!
Ik heb hier met mijn familie nu al twee keer heerlijk gegeten.
De service is uitstekend en het eten is ontzettend lekker.
Er wordt heel veel zorg besteed aan de opmaak van de borden en aan de menu-kaart.
Deze wordt om de 4/5 weken vernieuwd.
Het is erg moeilijk om een keuze te maken uit deze heerlijke gerechten, maar alle keuzes zijn ons allen meer dan prima bevallen.