| Activiteiten | Brasserie, Catering, Wijnbar, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Via vakantieveilingen terecht gekomen voor een rijsttafel met 20 verschillende gerechtjes. Prima smaak, mooie afwisseling, niet een minder. Fijne bediening.
Gegeten op: 11 mei 2013.
Hier gegeten met een bon van VakantieVeilingen. Rijsttafel voor twee personen.
Ligging: Buiten het centrum van Lisse met genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Sfeer en inrichting modern met warme uitstraling.
Service en bediening: Vriendelijk.
Eten: Smaak en hoeveelheid zijn goed. De (gevarieerde) gerechten hadden voor mijn man wat pittiger gemogen maar voor mij niet. De ‘hete’ kruiden overheersten niet waardoor de diverse gerechten -naar mijn mening- beter tot hun recht kwamen. We telden ruim 21 schaaltjes op tafel waaronder nasi en witte - en gele rijst. Er werd duidelijk geen onderscheid gemaakt tussen ‘gewone’ klanten en klanten met een VV-bon. Verhouding prijs-kwaliteit uitstekend, ook zonder vakantieveilingen.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Sinds kort kun je bij Basso Indonesisch eten. Wij zijn van indonesische afkomst....dus kritisch. Rijsttafel genomen met 20 verschillende gerechten voor 22,50 euro. Heerlijk authentieke smaken! Meer dan de moeite waard om even een stukje voor om te rijden.
vorige week vrijdag met vriendinnen wezen eten bij BASSO. prachtige tent en ongedwongen sfeer. we hebben heerlijk gegeten en ook nog een leuke borrel avond eraan overgehouden. basso veranderd vrijdag en zaterdag na 12 uur namelijk in een super leuke kroeg. de eigenaar verdween achter de draaitafels en we hebben nog staan dansen ook!! echt een aanrader!!
Schrijf zelf een recensie over Basso brasserie & zalen
Schrijf hieronder je recensie over Basso brasserie & zalen. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Zondag | 16:00 - 22:00 |