Gewoon top! Trots op deze Tilburgse hotspot, dit hadden we echt nodig hier! Elk weekend staan er rijen voor de deur en het wordt alleen maar leuker, beter, lekkerder! Ben fan maar dat had je al gemerkt denk ik :-) Lekker eten ook, royale porties, vooral de zelfgemaakte frites zijn echt te lekker, helaas. Aanrader!
Wat een goede tent! Eerst lekker eten, laatst ook met de maten. En dan gaat het los. Tjeezus, wat spelen die lui goed. Prima tent. Aanrader voor zowel de friends als the colleagues.
in 1 woord: legendarisch. het eten is gewoon goed geen gekke dingen, gewoon een goede hap voor een nog betere prijs. De ambiance als de stoelen en tafels opzij gaan voelt zeer aangenaam aan en iedereen komt dan ook voor een gezellige avond. Ook het publiek vind ik erg fijn want dit ligt tussen de 21 en 50-60. Dynamisch publiek wat voor erg veel plezier zorgt!
Heel anders dan verwacht, maar een geweldige avond gehad! Het idee van een restaurant met pianomuziek moet je achter je laten als je hier komt eten. Het is hier een entertainmentbar waar ook gegeten kan worden. Zo vertelde de manager ons.
Met dit in ons hoofd hebben wij plaats genomen aan tafel. (We mochten zelf een geschikt plekje uitkiezen. Voor bij de piano's of toch wat verder achterin, beetje rustiger.) Drankje en brood stonden na bestellen vlot op tafel, de kaart hoefden we ook niet op te wachten en aandacht kregen wij meer dan voldoende! Bediening was hartstikke goed. Het menu is goed. Geen hoogstaande culinaire schotels maar een goede, eerlijke en zeer smakelijke maaltijd. Geen fratsen, gewoon lekker eten!
Rond een uurtje of 10 begon het 'stappubliek' ook binnen te druppelen. Het personeel wist daar erg handig mee om te gaan en schoven langzaam maar zeker al het meubilair naar achteren. En zo verandert het van restaurant tot bar. Fantastisch! We zijn de hele avond gebleven! Geweldige artiesten, heerlijke cocktails, gezellig personeel, kortom helemaal top!
Wat een top tent! Wij hebben met onze meiden groep eerst heerlijk gegeten, en hierna zijn we lekker los gegaan met de geweldige zingende pianisten! Een nieuwe hotspot in hartje Tilburg!