| Keuken | Chinees, Indonesisch, Japans, Thais, Vietnamees & Aziatisch |
| Gemiddelde menuprijs | €21.50 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Lindec 16 april 2012 | |
Voor een vaste menuprijs van eur 21,50 kies je 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, een bijgerecht en een dessert. De porties zijn ruimschoots voldoende, dus inclusief 2 drankjes en een koffie toe ben je voor eur 30,00 p.p. klaar. De keuken is als frans-aziatisch fusion te omschrijven. Wat hebben we gekozen? Voor mijn vriendin de zalm met citroengelei en bietjestapenade en voor mij de tempura garnalen. Lekker allebei, maar had iets meer gekruid mogen zijn. Daarna voor ons allebei gefrituurde soft-shell crab in een beslagje. Ook daar had meer smaak aan het beslag mogen zitten. Als hoofdgerecht de krokante peking eend en gestoofd lamsvlees in zachte rode curry. Als bijgerechten zowel de bami goreng als de nasi goreng. Beide hoofdgerechten en bijgerechten erg lekker en goed op smaak. Ik houd bij aziatisch eten vooral van wat pittigheid (maar dat is natuurlijk mijn geheel persoonlijke voorkeur) en dat ontbreekt bij Five.
Pinkje 5 april 2012 | |
Werkelijk genoten van alle lekkere gerechtjes die wij voorgeschoteld kregen. Mooi opgemaakte bordjes en het smaakte allemaal heerlijk. Het restaurant heeft een moderne uitstraling gekregen na de verbouwing, jammer dat er een wat vreemde lucht hangt bij binnenkomst. Het was een zeer rustige woensdagavond, maar dit had wellicht met het komende Paasweekend te maken. De bediening was zeer vriendelijk, er werd gevraagd of er nog even gewacht moest worden tussen de gangen. Helaas had de dame geen verstand van wijn en kon dus niets adviseren en er werd erg zuinig geschonken (de witte huiswijn bleek overigens wel lekker). De koffie was niet zo goed. Al met al was het belangrijkste onderdeel, het eten, dik in orde en dat voor een klein prijsje: € 21,50 voor 2 voorgerechtjes, een hoofdgerecht, bijgerecht en dessert. Wanneer je beiden wat anders kiest, kun je dus van 10 gerechten genieten. Ook wij komen hier zeker terug om andere gerechten uit te proberen. |
ChiChing 15 februari 2012 | |
Op Valentijnsdag op de bonnefooi binnengelopen. We hadden mazzel en kregen net het laatste knusse tafeltje. Ze hebben het restaurant netjes opgeknapt en sfeervol aangekleed. Ik was aangenaam verrast door de mooie gerechtjes en de variatie op de menukaart. Maar de grootste verrassing kwam toen het eten werd opgediend: mooi opgemaakte bordjes, genoeg om met z'n 2en van te proeven en de smaken waren voortreffelijk. Van de proeverij tot aan het toetje: gewoon genieten! We zijn zeker van plan om nog een keertje terug te gaan. |
Johnny_ 9 februari 2012 | |
Ik ben hier gisteren gaan eten naar aanleiding van tips van een collega. Dit modern ingericht restaurantje was verstopt in een klein steegje, maar we hebben het kunnen vinden. Het was aardig druk voor een woensdag avond; vooral vergeleken met leegstaande restaurants in de buurt.
Cheshire 10 november 2011 | |
Inmiddels al 2 keer heel erg lekker in de zaak gegeten en gisteren voor het eerst afgehaald, en dat beviel prima. Je kunt de gerechtjes los bestellen van de kaart maar als je het 5 gangen menu wilt meenemen kan je ipv. een dessert een extra Asian bite of French Touch gerechtje kiezen. Da's echt helemaal top dus! En het was ook nog eens binnen 15 min. klaar om af te halen echt super gewoon! Kwaliteit exact hetzelfde als in de zaak, kortom dit is echt een aanwinst voor Vlaardingen of je het nu haalt of daar eet, ga zo door Five, dan blijven wij zeker terugkomen! |
Geef zelf je mening over Five