KeukenInternationaal

Plolly Plolly 28 januari 2012

Vanavond hebben we bij de satehut gegeten. Wat een verschrikkelijke ervaring. De bediening was erg slecht. Op ongeveer 30 tafels liepen 7 serveersters. Ze liepen elkaar alleen maar in de weg. Alles duurde lang. De gebakken eieren waren op. Toen we aan een serveerster vroeger of we konden bestellen, vertelde ze dat ze even druk was met eten. Na 3x vragen konden we eindelijk het hoofdgerecht bestellen. De bakjes mayonaise werden nog net niet op tafel gesmeten. Ook het eten was slecht van kwaliteit. Je zou denken dat de sate bij de satehut lekker zou zijn, maar helaas. Ook dit was niet lekker. Hier komen we nooit meer!!!!

bernard-dn bernard-dn 11 december 2011

Aangename setting en vriendelijk personeel. Helaas duurde het inderdaad vrij lang voordat het voorgerecht (een heerlijke soto) werd geserveerd. Ook het hoofdgerecht werd niet vlot geserveerd en het minste wat je dan verwacht is nog een schoteltje kroepoek. Een satéschotel bestaat uit stokjes saté met prima pindasaus, nog wat kroepoek, gado-gado en rijst/nasi/bami. Voor de nasi en bami betaal je extra en dan verwacht je ook dat er dan een volle nasi/bami wordt geserveerd. Maar dit was niet meer dan de basis met wat ketjap en een enkel stukje groente. De standaard chinees om de hoek kan dat beter!

veroniquegovaerts veroniquegovaerts 8 november 2011

Met twee oude vrienden/studiegenoten zijn we hier gaan eten op een vrijdagavond. Jammergenoeg. Het restaurant was half vol (of half leeg), maar toch hebben we zeker 45 minuten moeten wachten tot onze (standaard) Satéschotel werd gebracht. De frietjes waren koud. We kregen nieuwe. De satéstokjes bleken daarna ook lauw.

We hebben drie keer excuses gekregen (van 3 verschillende meiden die elke keer weer vroegen of het gesmaakt had), maar daarvan bleek in de praktijk niets. Geen gratis koffie, geen gratis dessert, geen korting op de rekening. Toen ik daar wat van zei kwam er als reactie: 'ja meneer, we doen ons best, hoor'. toen wist ik wel voldoende.

Geen verwijt overigens aan die meiden (die zijn zo goed als hun baas het hun uitlegt), maar wel aan de eigenaar van die tent: Als je je nou specialiseert op Saté en dit is dan het product wat je als klant krijgt voorgeschoteld, dan zeg ik: liever niet nog eens.

Geef zelf je mening over Satéhut