| Keuken | Japans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
angelinak 14 mei 2012 | |
Moederdag hier geweest, het eten is goed lekker etc. Maar duidelijk een tekort aan personeel in de keuken en in de bediening. 1 dame rende letterlijk het restaurant door.
P--- 5 mei 2012 | |
Twee keer hier gegeten. Eerste keer werden er heeeel veel fouten in de bediening gemaakt, we moesten meerdere keren zwaaien of ze de bestelkaart wilden komen ophalen, we kregen verkeerde hapjes en ook misten er veel van onze bestelde sushi. Toch waren we tevreden met de smaken en kwaliteit van het eten. Tweede keer was het beter qua bediening, al werd het eten wel op de tafel gesmakt en als we dan vroegen waar bepaalde hapjes mee gevuld waren wist de bediening niks uit te leggen. Sommige sushi''s en hapjes waren heel lekker maar anderen vielen weer zwaar tegen. Ook vonden we het raar dat bijna al het warme eten (o.a. ook de kipspiesjes en witvis) uit de frituur kwamen. Dit mag op zn minst op de menukaart vermeld worden, zeker omdat je het bij zulke gerechtjes niet verwacht.
zilva25 27 april 2012 | |
Inrichting en vestigingsplaats prima .
Rona 19 maart 2012 | |
bediening heel aardig en vlot, sushi erg lekker, alleen de warme gerechten komen echt bijna allemaal uit het frituur, behoorlijk vet allemaal. maar wel lekker! en de smaak van de sushi was zeker wel goed en vers, heb het wel eens slechter mee gemaakt. al met al lekker gegeten! |
Arjan-Pauline 2 maart 2012 | |
Jammer dat er steeds meer all-you-can-eat formules van Japanse restaurants opduiken. Dit gaat duidelijk ten koste van de kwalitatief hoge standaard die Japans eten hoort te hebben. Ook bij Yosshi is dit het geval. De bediening is zeker netjes en aardig, maar de kwaliteit van het eten is echt onder de maat, zeker als je weet hoe kwalitatief goed Japans hoort te smaken. De Teppanyaki gerechten zijn redelijk goed van smaak, evenals de Dim-Sum (Chinese hapjes). De gerechten met Tempura zijn veel te vet, deze kun je bijna uitwringen en als laatste de sushi: die is echt bedroevend van kwaliteit (en ja, we weten hoe goede Japanse sushi hoort te smaken). De sushirijst is nat en smakeloos, de gebruikte vis minimaal en eveneens smakeloos en van bedenkelijke versheid. Dit is echt sushi-onwaardig! Al met al misschien een leuke tent voor mensen die voor relatief weinig geld "Japans en Aziatisch" willen eten, maar zelfs met deze lage all-in prijzen is de prijs-kwaliteit verhouding ver te zoeken! Wil je écht goed Japans eten dan zijn er voldoende aanraders in Den Haag en Rotterdam om heen te gaan. De goede Japanse keuken is gewoon niet voor dit soort lage bedragen aan te bieden. |
Geef zelf je mening over Yosshi