Bij Boca's eet je waar je zin in hebt, wanneer je er zin in hebt.
Overdag vind je op onze kaart een uitgebreide selectie aan kleine broodjes (Boca's).
Later op de dag en avond borrelplateaus, de lekkerste happen, soepen & salades.
Kortom, Boca's is er voor ontbijt, lunch borrel en dan nog meer borrel. Maaltijdborrel, zeg maar..
Een van mijn lievelingstentjesvan de stad, iig leukste van de Jordaan; superlekker eten, mega aardige bediening (jaaa in Amsterdam!) en ook als het heel druk is (en dat is het ongeveer altijd) blijven ze relaxt ( iig ogenschijnlijk....) en snel!
Heerlijk gegeten! Wel een wat saai interieur, slechte akoustiek en soms een toiletgeur door het restaurant.
Als het eten niet zo goed was zou ik hier niet meer terugkomen.
Soms lijkt het hier trouwens wel een datingbureau, met vrijwel 90% vrouwelijke gasten en alleen maar mannen in de bediening.
Perfecte formule voor een "gevulde" borrel of originele maaltijd. Kundig en flexibel personeel bovendien. Kortom, ideaal voor een vrijmibo of spontane lunch voorzien van heerlijke wijnen!
Deze week voor de eerste keer bij Boca's gegeten en genoten! De verwachtingen waren dankzij de reviews op IENS hoog gespannen, dus dan ligt een teleurstelling op de loer. Maar nee, hoor. We werden uiterst gastvrij ontvangen, kregen goede uitleg over het concept en konden, na een inleidend drankje, genieten van fantasierijke en uiterst smakelijke broodjes. Ooit coquilles met serranoham en tabascomayonaise, zijdezachte biefstuk met chimichurrie of geitenkaas met spek en dadels op een (warm) broodje gehad? Wij niet. Dus op naar Boca's!