Boca's over zichzelf

Bij Boca's eet je waar je zin in hebt, wanneer je er zin in hebt. Overdag vind je op onze kaart een uitgebreide selectie aan kleine broodjes (Boca's). Later op de dag en avond borrelplateaus, de lekkerste happen, soepen & salades. Kortom, Boca's is er voor ontbijt, lunch borrel en dan nog meer borrel. Maaltijdborrel, zeg maar..

KeukenInternationaal
Open
Lunch
Diner

20 mei 2013

Met 4 personen het middelgrote plateau genomen, aangevuld met het friettrio: het was echt geweldig!! Toe het zoete plateau, en de wijnen waren ook dik in orde. Grote aanrader dus! Prijs/kwaliteit een ruime 9 waard. Bediening was zeer vriendelijk en snel. Wel beter een paar dagen v.t.v. reserveren.

Gegeten op: 10 april 2013.
ada1963
ada1963
Topproever

4 mei 2013

Wij waren bij Boca's voor de lunch. Modern ingericht en gezellig. Je kan aan hoge tafels, lage tafels en buiten eten. Wij hebben meerdere heerlijke kleine broodjes besteld. De lijst waar je uit kan kiezen is lang en lekker. Gewoon aanvinken en proeven maar. Leuk concept en de broodjes waren uitstekend. Ben zelf vegetariër en had volop keuze. Bediening was erg attent, vriendelijk en snel. Prima plek voor een vernieuwende lunch met een goede Prijs-kwaliteitverhouding.

Gegeten op: 19 april 2013.

8 april 2013

Geweldige finger food tent!
Met twee man genoten van het middelgrote vleesplateau, met oa heerlijke cajunkip, coppa di Parma en stoofvlees. Vooral de biefstuk chimichurry was voortreffelijk! De friet-trio smaakt ook goed.
Bediening was goed, publiek knap, kom hier altijd graag.

Gegeten op: 5 april 2013.
TE1
TE1
Meesterproever

6 april 2013

Wat een gezelligheid op de westerstraat! Hier kun je genieten van lekkere kleine gerechtjes op een plateau. Ik wil het zeker geen tapas noemen want dat doet deze lekkernijen geen eer aan. Wij hadden een kleine Boca's plateau (combinatie van vlees-, vis- en kaasplateau), steak tartaar, een hamburger en frietjes. Allemaal top! Vooral de frietjes, want je krijgt 3 verschillende soorten friet met 3 verschillende sausjes. Het verveelt nooit.

Gegeten op: 29 maart 2013.
Freya87
Freya87
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

23 februari 2013

Afgelopen dinsdagavond hier wezen eten. En wat een beleving, heerlijke hapjes en goed klaargemaakt! De bediening is zeer vriendelijk en neemt ook echt de tijd voor je (tegenwoordig best uniek). Al met al een echte aanrader. Keep op the good work Boca's!!

jos55
jos55
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Boca's

Schrijf hieronder je recensie over Boca's. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag09:00 - 22:00
Dinsdag t/m Donderdag10:00 - 22:00