Een aanwinst voor utrecht. De kaart is niet uitgebreid maar de gerechten die erop staan zijn heerlijk. 2 keer geweest in 3 weken en ik ga er zeker vaker komen. Prijs/kwaliteit is super. Bediening erg vriendelijk en een mooie zaak met open keuken.
De kaart is niet heel uitgebreid, maar biedt zeer originele gerechten die je niet snel ergens anders zult vinden. Het was echt heerlijk! De bijpassende wijnen zijn prima. Bij het zoete dessert zelfs twee verschillende dessertwijnen. De bediening was zeer goed. Complete uitleg bij alle gerechten, maar zeker niet opdringerig. Kortom, een aanrader!
Gisteren hier heerlijk gegeten. We waren met twee zwangeren + iemand met allergieen, hier werd perfect rekening mee gehouden en goed over meegedacht. Goede service en heerlijk eten voor een prima prijs: ik kom zeker terug!
Stijlvol ingericht restaurant dat zich met orginele, verrassende gerechten meer dan onderscheidt van de massa. Uniek is de mogelijkheid om bij ieder gerecht een bijpassend glas wijn te drinken.
Wauw wat een feestje om hier een avond te gast te zijn! Zeer vriendelijk en attente bediening, (h)eerlijk eten, lekkere wijn en dat alles voor een zeer redelijke prijs!!