Een geweldig restaurant!!!!!!
zeer enthousiast ben ik over dit nieuwe restaurant in amsterdam, professionele bediening; zeer goede kwaliteit keuken; sfeervolle inrichting; zeer, zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.
Je kunt hier een prima avond doorbrengen in een tempo dat je zelf bepaalt.Interessante menukaart waardoor je bijvoorbeeld als voorgerecht wat tapas kunt sharen en om daarna een hoofdgerecht te nemen,
of een 3 gangen menu van de kaart naar keuze voor € 28,-. Ook voor een 5 gangen proeverij menu met de ene naar het andere hoogstaande gerecht draait de chef ze hand niet om. Zelfs voor de iets kleinere beurs kan je hier terecht omdat ze elke dag een daghap severen voor €9,50!!!!
ga zo door jullie gaan mij hier vaker zien SUPER!!!!
Hier kregen wij eindelijk weer eens waar voor ons geld! Heb het chef-tasting menu genomen op advies van de charmante bediening; dit bleek een absolute aanrader. Elke gang (van de 5) was verrassend, smaakvol en mooi gepresenteerd. Mijn tafelgenoot ging voor de pasta Vongole, ook deze smaakte zoals het hoort en was rijkelijk gevuld. Kortom, prijs-kwaliteit is uitstekend, bediening kundig en sympathiek (wat een verademing in Amsterdam!) en de algehele ambiance nodigt uit tot een lange nazit. Wij hebben een nieuw vast eetadres gevonden, ga zo door!
Afgelopen vrijdag voor het eerst gegeten en het was werkelijk waar een onAmsterdamse ervaring. Namelijk: goed eten, vriendelijke bediening en een fantastische prijs kwaliteitsverhouding.
Op aanraden van de bediening het chefs-tasting menu genomen, een 5 gangen diner + een glas cava voor slechts 29 euro, dat dit kan verbaasde mij. Helemaal toen de gangen opgediend werden en het ene gerecht nog beter was dan het andere. Mijn persoonlijke hoogtepunt de lamsracks met de heerlijkste saus om je handen bij op te eten.
Tevens een fantastische zaak, borrelen aan de bar, royale rookruimte en een afgescheiden deel om rustig te dineren. Wat mij betreft de plek om te eten, absoluut voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader met welk gezelschap ook.
Nieuwe naam, nieuwe eigenaar? Ik dacht, laat ik nog eens proberen. Maar ook deze keer viel het eten erg tegen. Jammer want de locatie, inrichting en ambiance zijn zeer in orde en de bediening is goed.