Tia Rosa over zichzelf

Tia Rosa is een tapas/wijnbar gevestigd op de Reguliersgracht, een van de mooiste grachten in het centrum van Amsterdam. Een plek waar het gezellige Amsterdamse sfeertje is gecombineerd met Spaanse allure. U bent hier van harte welkom om kennis te maken met Spaanse lekkernijen met Hollandse twist, een ruime keuze in tapas en voortreffelijke wijnen.

KeukenSpaans & Wijnbar
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

kimloosdrecht kimloosdrecht 22 mei 2012

Onverwacht hier terecht gekomen afgelopen vrijdag. Qua spaans eten zijn we best kieskeurig aangezien ik zelf een tijd in spanje heb gewoon en weet hoe de echte spaanse keuken smaakt. Maar... het was heerlijk !!! De asperges met jamon waren briljant de pata negra met almendras was top . van de champignons , kroketjes tot de gamba's pip pil en de prosecco smaakte heerlijk. De bediening was erg vriendelijk en attent. en wij hebben een geweldige avond gehad !!

L-salvador L-salvador 20 mei 2012

We hadden een tafel gereserveerd, maar de reservering was niet genoteerd. De tapas, zoals inktvisringen, champignons en gegrilde groenten dreven in het vet. De kroketjes waren te slap en leken gefrituurd in niet heet genoeg geworden olie. Terwijl een ervaren (Spaanse kok) haarvan moet weten hoe met olijfolie om te gaan. De patatas bravas waren ze vergeten te serveren. Ook zagen wij de eigenaar of bedrijfsleider tijdens service achter de bar een glas bier achteroverslaan. Dame in bediening was aardig en heeft nadat ze de champignons op tafel zag staan deze van de rekening gehaald. Voor ons hield de tapas hiermee op. Jammer want de locatie is prachtig.

Johnpm Johnpm 16 mei 2012

Zojuist speciaal voor dit restaurant een account aangemaakt. Gisteren (15-05-12) hier gegeten en wow wat een leuke verrassing! Heel lekker gegeten, heel vriendelijke bediening en te gek ingericht! Echt even een avondje in Spanje geweest. Veel dank!

gastrónomo gastrónomo 10 mei 2012

lekker en van goede kwaliteit , wel de groene asperge schillen hoor ! de bediening is zeer vriendelijken attent Echt aanrader , een aanwinst voor Amsterdam en de tapas wereld , geen gefrituurde hap uit een pakje

JanWillemB JanWillemB 8 mei 2012

Bijzonder smakelijk gegeten in dit nieuwe restaurant op de Reguliersgracht. Bediening is attent, vrolijk en kundig. Uitermate sfeervolle zaak; over de aankleding is goed nagedacht. De tapas worden per gang geserveerd, en zijn uitstekend. We hadden de huis rose en ook die was erg lekker. Tia Rosa, ga zo door!

Geef zelf je mening over Tia Rosa

MaandagGesloten