KeukenJapans
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Hansopje Hansopje 6 december 2011

Ik ben hier van de week 2 minuten binnen geweest.

We vroegen aan de dame bij binnenkomst of wij nog wat konden eten (het was 8 uur), aangezien wij niet hadden gereserveerd.

Ze keek zuchtend en met rollende ogen om zich heen. Er waren slechts 10 tafels vrij....Na een hoop gezucht en gesteun was de boodschap duidelijk.

Wij zijn lekker ergens anders gaan eten.

Yasmijn Yasmijn 5 december 2011

Hier al 2 maal wezen eten. Heerlijk gegeten, grote keuze aan gerechten en vriendelijk personeel. Het was redelijk rustig en we kregen erg vlot onze gerechten. In 2 uur tijd hebben we 4 rondes gehad en zaten daarna bomvol. Aanrader.

soraya1 soraya1 18 november 2011

Vorige week gegeten, het was uitstekend!!. Heerlijk kleine porties uitstekend bereid, de sushis waren vers en herrlijk van smaak. De service ook uitstekend en het was niet zo druk, lekker rustig gegeten dus. Absoluut een aanrader en we komen zeker terug.

Claudia013 Claudia013 14 november 2011

Ik ben hier twee weken geleden gaan eten.
Het decor bij binnenkomst zag er erg leuk uit. Gezellige tent en niet zo druk en op elkaar als bij andere bedrijven met dit concept.

Echter de rest viel wat tegen. De tafel was erg plakkerig en viezig , hier is tweemaal melding van gemaakt maar er is niets mee gedaan. Ook vergat men gerechten tot driemaal toe en ook de rekening vragen ging niet zonder slag of stoot.

De vis sushi was gewoon goed voor dit soort restaurants. De vis was vers en de sushi viel gelukkig niet uit elkaar.
De porties vlees waren kleiner dan bij de concurrent en ook was het allemaal enigzins slap. De beef met black pepper sauce had alles behalve de juiste saus. Op een stukje zat een verloren peperkorrel maar dat was het ook wel. Ook de sushi met appel proefde erg kunstmatig aan en niet erg appelig.

De zaak heeft wel potentie maar om echt te kunnen concurreren moet het toch even kritisch kijken naar het eten en naar de dienstverlening.

JWJ JWJ 1 november 2011

Leuke bediening en lekker eten zeker een aanrader!!

Geef zelf je mening over Sushi Club ''All you can Eat''

Maandagvan 11:00 tot 22:30